Stockholm!

Hej hej!

Nu ligger jag och väntar på att det ska bli dags att gå till skolan. Den enda dagen jag har sovmorgon och jag går upp kl 7, när jag i vanliga fall går upp halv nio!? Det är bara för att jag och Jamshid ska åka till Stockholm direkt efter att linjär algebran är slut. Ska bli riktigt kul och åka dit och hälsa på hans föräldrar! Saknar dem jätte mycket!! Hinner inte skriva så mycket mer. måste kolla så jag har packat allt en gång till (Därför jag gick upp tidigare idag). Är alltid rädd att jag ska glömma något när jag ska iväg, brukar oftast packa en vecka innan typ, men den här gången blev det kvällen innan och samma morgon, så nu är jag väldigt orolig! haha.


Idag ska jag ha min nya stora stickade halsduk utan ändar :) Me like!

Ni får ha det så bra allihopa! trevlig helg!

bye bye then!

Diskriminering!

Hej hej!

Jag sitter här hemma nu och hatar läraren i Tillverkningsteknik! Vet att hata är ett starkt ord, men det han sa var fördjävligt!

"Jag vet att ni tjejer inte tycker att det här med material är så intressant, det är ju lite mer grabbigt!"
 

Jag och Frankie kollade chokade på varandra, vi var inte säkra på att vi hörde rätt! men sen frågade Frankie honom vad han menade med det. Då säger den där gubbjäveln:

"Ja, men det är ju fler killar som håller på med motorsågar och liknande"
 

Då räcker jag upp handen och säger att det faktiskt finns tjejer som också är intresserade av sånt, annars hade ju tex inte vi tjejer vart här! Till sitt försvar säger läraren bara "Det är bra!" Han bad inte ens om ursäkt efter sitt påhopp och diskriminering! Men vad trodde han egentligen? Att vi skulle sitta där och vara ointresserade, pga att det råka vara fler killar än tjejer som använder dessa grejer!? IDIOT!! Ärligt talat tror jag att jag är mer "skogshuggare" än de flesta av killarna i våran klass! Men pga att jag är tjej så tar han förgivet att jag springer runt och målar naglarna hela dagarna och aldrig sett en motorsåg i hela mitt liv. Tycker bara att han är så tragisk! Stackars hans döttrar, om han nu har några..

Bortsett från detta så mår jag i allafall bra och är glad :) Har äntligen börjat med träningen och samtidigt med mitt nya coca-cola- och godisfria liv :D (Bara äta lite, lite godis på helgerna;) Känns riktigt bra, fast jag bara har hållt på i två dar, hahaha..

Aprå på helger, så ska jag åka till Stockholm i helgen :) Ska följa med Jamshid och hälsa på hans mamma o pappa!! Ska bli riktigt kul att träffa dem igen, sist jag träffa dem var när jag och Jamshid kom hem från Grekland i sommras! Egentligen har jag inte råd, men jag vill så gärna träffa dem och dem vill så gärna träffa mig så vad gör man:P tur man har lite kvar på sparkontot ifall det skulle krisa sig på slutet av månaden ;)

Nu måste jag sluta, ska diska, städa lägenheten och sen laga mat. Ni vet, tjejgrejer.. För tjejer är ju såå intresserade av sånt! USCH!

Ni får ha det så bra allihopa och stå på er tjejer! Gör det ni tycker är roligt och skit i vad andra säger!

Bye bye then!!

Disa <3 pepparkakor!

Hej hej!

Idag har det var en riktig kort dag! Vaknade kvart i två!? Fattar inte hur jag kunde sova så länge. Sen orka jag inte gå upp då heller, så jag kom inte från sängen förrän vid fyra tiden. Men då blev jag genast mycket aktiv. Jag städa hela lägenheten, tvätta, handla och laga mat. Blev nyss klar så nu ska ligger jag i sängen igen och fikar:) Skulle egentligen ut och fika med Frankie på George, men trodde att jag inte skulle bli klar med städning så här tidigt så vi ska träffas imorgon istället. Så nu ligger jag här själv och fikar lite. Hade pepparkakor hemma och saft. Det är mums! Älskar verkligen pepparkakor!






Förlåt känsliga läsare. haha..

Nu ska jag kolla på film och fortsätta äta några pepparkakor till, sen får det vara nog. Kan ju inte vräka i mig en hel burk :S Ni får ha det så bra allihopa!

bye bye then!

Tjuv och shopping :P

Hej hej!

Nu var det längesen jag skrev några rader, förlåt! Har haft mycket att göra, fast ändå inte.. Skolan på dagarna och tv:n på kvällarna ;) haha.. Men nu tänkte jag skriva och berätta lite vad jag haft för mig under veckan :)

I onsdags var det SOS-sittning och med lite fantasi så kom jag, Frankie och Sawen på att vi skulle vara tjuvar! Inte för att det har med SOS att göra men eftersom tre andra tjejer i klassen skulle vara poliser tänkte vi att det skulle vara kul om vi var tjuvar ;) Efter att vi sprungit runt på stan i evigheter, kollat igenom varje affär efter svart, vit randiga T-shirtar hittade vi de på herravdelningen inne på kappahl! Vi köpte även handbojor som vi satte fast varandra med så vi tre satt ihop hela kvällen. Kan säga att jag fortfarande har ont i handlederna :( men kul var det!


Det var farliga skurkar som sprang runt på kåren;)



Jag och Frankie innan sittningen!

Efter att ha sprungit runt och lekt tjuv på kåren i ca fyra timmar så kom jag på att jag skulle upp tidigt dagen efter och gå på labben kl 8 på morgonen, så då fick jag bråttom hem. Jag bädda ner mig i sängen redan kl 23:20. haha.. Ibland kan jag :) På labben fick vi lära oss att gjuta, så jag gjorde en gubbe som gjuter! Riktigt fin blev den! *Stolt*

Kom på att jag har glömt att visa min nya frisyr som min syster klippte till i lördags. Så här ser det ut! Är verkligen nöjd! Det enda är att det är lite drygt att spraya upp det varje morgon, men det är det värt! Tack Soffan!



Idag kom äntligen studiemedlet också! Har vart en riktigt fattig student de senaste två veckorna ska ni veta, så idag var jag och Frankie ner på stan och storshoppade :D Jag köpte först ett par nya jumpaskor så jag kan börja träna igen! Dem gamla lämnade jag ju kvar i Grekland eftersom de inte fick plats i resväskan hem. Sen köpte jag även ett par skit fina svart stövlar och en stor, stickad, brun halsduk utan ändar! En sån som jag velat haft i en månad nu! Sen köpte jag lite små saker så som läppglans och toalettpapper :P Så nu är jag riktigt glad och nöjd över mina nya grejer! Fattig men nöjd!

Ska snart lägga mig och sova, så jag är pigg i morgon! Då ska jag o Frankie ha mysimyskväll! Först ska vi plugga matte sen kolla på film och äta gott!!

Nej, nu får ni ha det så bra allihopa! Natti natti!

Bye bye then!

Mellan Falun och Jönköping..

hej hej!

Sitter på tåget nu på väg hem till Jönköping.. har vart i Falun under helgen och det har vart riktigt skönt!!
Kom dit i fredags på kvällen, då hade vi myskväll med nästan hela familjen, bara anes som fattades. Sen på lördan var jag till Sofia på salongen och klippte mig och färgade utväxten :D Blev riktigt nöjd! Fast jag var riktigt nervös när hon klippte fram örat och över en decimeter långt hår åkte ner på golvet! Men jag tror jag aldrig vart så nöjd över min frisyr nångång!! Tack sofia än en gång <3 Efter att hon hade klippt mig så åkte jag hem till mamma o pappa och hjälpte till att stycka kött.. Pappa hade med sig så mycket älgkött efter älgjakten så :) Sen bjöd dem mig och agnes på resturang innan jag drog till Sofia på förfest! Riktigt kul o träffa alla!! Jag hoppas att Roger, victor och sofia kommer ner och hälsar på snart!!

OJ!!! jag måste byta tåg nu!! återkommer senare och berättar lite mer.. och visar min nya frissa :D

ha de så bra allihopa!!!

 bye bye then!

Tjejkväll + magont

Hej hej!!

Ligger hemma hos mig och kollar på parlamentet och tycker synd om mig själv:( har riktigt ont i magen och känner mig lite ensam. Idag satt jag och pluggade i skolan i ca två timmar, sen fick jag lov att gå hem och dö i sängen.. Blev väldigt sent igår, jag, Frankie och Iasmin hade en riktig tjejkväll hemma hos Frankie med ansiktsmask, ett glas vin, nagelmanikyr,  sex and the city filmen:) Vi hade även med oss våra nallar och pyjamaser och sov över :) Riktigt mysigt hade vi,  tror vi inte kom i säng förrän efter fyra i natt. Så idag har jag vart både trött och seg.. men det är det värt, vi måste verkligen göra om det tjejer!!

Imorgon hoppas jag iaf att jag mår bättre i magen, för då måste jag sitta och plugga hela dagen och sen kommer Jamshid hem till mig på kvällen, då ska vi äta mat tillsammans och mysa:)  Imorgon ska jag även köpa biljetter hem till Falun! Ska åka dit på fredag:D Längtar verkligen! Saknar mamma och pappa och alla andra!!

Oj nu börjar Wallander, ska ta och se på det.. Ni får ha det så bra allihopa och håll tummarna att jag mår bättre imorgon!

bye bye then!

Natti natti..

Hej hej!

Tänkte bara visa er min "nya" piercing som jag tog idag :)



Det tråkiga är att ingen märkt att jag tagit hål i näsan, men det kan ju bero på att jag alltid har haft det, förutom den senaste månaden då jag tappa den under insparken.. men får se om någon kanske märker det imorgon :)

Nu ska jag lägga mig och försöka sova, har ju inte så mycket roligare för mig just nu ändå så.. Imorgon blire att plugga material teknik till sent! Men det kommer nog gå bra, bara jag har mycket kaffe :)

Natti, natti, sov så gott,
dröm om den som hjärtat fått!


bye bye then!





Usch!!

Hej hej!

Här ska man vara snäll och bli kompis med en handikappade kille som inte har några vänner. Så skriver han så tillbaka! Idiot cp!

Jag skrev till honom att jag gärna kan vara vän med honom, sen berätta jag att jag bodde i Jönköping och pluggade på högskolan och massa annat.

Då skriver han tillbaka; Jag trodde du bodde i Falun, jag ville ju bara ha någon att mysa med på kvällarna! Hej då!

Ja men varför skrev du inte det från början då? Isf skulle jag aldrig skrivit tillbaka! Som om jag skulle vilja hålla om honom? ville ju bara vara snäll och skriva mail till honom.. trodde han skullle bli glad över det.. (Lovar att det är någon jag känner som driver med mig!) Hatar den personen isf!!

Nu ska jag käka, hej då!

Ååå..

Hej hej!

Idag har jag piercat näsan! Är väldigt glad över att äntligen ha diamanten på näsvingen tillbaka :)
Inte lika glad är jag över att få veta att jag inte kan göra ekonomitentan.. Glömde att anmäla mig till den i tid och fast jag var och snackade med administrationen idag så finns det ingen möjlighet att jag får göra den nästa vecka, utan jag får vänta till Januari!!! KUL!  Jag kan iaf vara glad över att jag fått min piercing :P

Annat som hänt idag är att jag fått ett jätte gulligt mail på facebook. Det var från en kille som heter Joakim som undra om jag ville bli hans vän. Han undrade vad jag hade för intressen och berättade att hans intressen var musik, sport, film och rymden. Han ville gärna ha någon vän att prata med eftersom han inte hade någon. Han avslutade mailen med att skriva att han är blyg men ville ändå att jag skulle veta att jag var söt.

Först tänkte jag att han var dum i huvudet, men sen när jag gick in på hans sida så börja jag grina! Stackars lilla Jocke! Han har ingen att prata med, det visade sig att att han är handikappad :( Jag vet inte vad jag ska svara, tycker så synd om honom! (men lite rädd att någon driver med mig..) Ska iaf gå in och kolla lite mer på hans sida och se om man kan lita på att det verkligen är han, isf ska jag skriva till honom.. Tror han skulle bli väldigt glad :)
Men först av allt ska jag gå och hänga upp tvätten och sätta in lite potatisbullar i ugnen.. Sen ska jag skriva ett fint litet mail till honom!

Ni får ha det så bra allihopa!

Bye bye then!!


RSS 2.0