sitter i ett väntrum

Nu har mor o far kommit hem igen från spanien!
Har varit skönt att få vara själv men ändå väldigt läskigt när det börjar mörkna på kvällarna. men för att slippa vara ensam då har jag bjudit på middagar=)

I måndags bjöd jag hem erica på trerätters middag=) med pölsa som varmrätt=) haha!
sen i i tisdags bjöd jag hem victor och bobbo på middag. då blv de köttbullar och potatis med brunsås och lingonsylt! men igår åt jag själv men då åkte jag in till stan tidigare och bowlade med victor o lidde för att slippa vara ensam i kniva skogen. och då slog jag mitt rekordet! wohoo!

Det var skönt att jag fick jobba natt den här veckan oxå, hade vägrat sova själv här ute när det är mörkt! och den här gången gick det bra att jobba natt, är inte alls lika trött och seg som sist. det är skönt! kom ihåg att jag var som en sombi förra gången! ahha.. men nu längtar jag faktiskt till dagskiftet. vi är ju så lite folk på natten så man tröttnar nästan på dem! hah. men jag o jessica har börjat kastat boll mellan takterna, det går bra. har upptäckt att jag är mycket bättre på att fånga med vänsterhanden! haha. man lär sig ju något nytt varje dag, eller hur erica?

Idag har jag varit o köpt tågbilljetter, längtar verkligen ner till dig nu jamshid!! saknar dig tokmycket! när jag kommer ner till dig vill jag aldrig åka hem igen! kan inte jag får stanna hos dig föralttid? skulle vara glad och lycklig varje dag då! varje minut! nu går det upp och ner hela tiden. känns lite som jag sitter i ett väntrum och bara väntar på att det ska hända något. mina dagar går bara ut på att jobba, äta och sova. ibland har jag det roligt här och det är dem stunderna jag är med erica. utan henne skulle jag inte klara av det här!  men om en vecka är jag hos dig! gud vad jag längtar!! du är mitt allt!

image5
 jag och älsklingen på studenten!


sitter och laddar hem lite musik nu så jag får lite nytt och fräscht att lyssna på på vägen ner till jönköping. lite sköna johnny cash och självklart massa dansband! dem låtarna piggar upp mig och gör mig glad.

nej nu ska jag gå och börja med maten, trodde jag skulle slippa nu när mamma o pappa kom hem men de ville ha tacopaj och eftersom jag är expert på de så blidde de jag som får laga till den=) hehe-.

men hade bra!

bye bye then!


bara glada dagar!

Nu har jag bara glada dagar framför mig! Är så himla glad!
Imorgon efter jobbet åker jag hem och packar ihop allt jag ska ha med till västerås, sen åker jag hem till erica och är med henne! hjälper henne och packar.. För sen på lördag morgon far vi till Västerås! kommer bli super kul! Så kul som bara jag och Erica kan ha!


image3

                                                     Jag och min bästis bästis, ERICAAA!                                          


Sen på tisdag kommer jamshid!!! blev så lycklig o glad när han ringde och berätta att han köpt biljetter och allt! han kommer vara här tills på lördag! det värsta är bara att jag jobbar eftermiddag den veckan så vi kommer bara synas på förmiddagarna o på kvällen när jag kommer hem. sen börjar ju kursen på måndag så jag måste sitta o plugga varje dag också. men det måste han också så vi kan plugga tillsammans=) Är så glad att jag har tagit tag i det här nu! mäh, gud vad jag är glad! haha.


Sitter och väntar på att min gogumma ska ringa! vet inte riktigt vad jag ska packa med till västerås.. hon måste hjälpa mig! mäh..

Nästa fredag är det firmafest också. det kommer bli så kul! vi ska på O'learys och äta o dricka sen får vi se vart vi tar vägen sen. Alla kommer bli full like a kastrull! Vet ju hu det brukar bli på våra firmafester. hehe. men jag ska försöka att låta bli att bli för full. vill ju inte krypa i dikerna hem och förstöra ennu ett par byxor. men jag kan gärna åka gratis taxi hem! haha..

nej nu orkar jag inte vänta länge nu ringer jag till Erica my darling!

så..

Bye Bye Then!

Go kväller..


Nu har det gått en vecka sen jag var nere hos jamshid. det var riktigt mysigt att få vara med honom!
på lördagen var vi ut med hans kompisar. det var riktigt kul!
men på söndagen när jag skulle åka hem råka jag hoppa på direkt tåget till sthlm. så där sitter man och inte vet riktigt hur jag ska komma hem på för sätt. ringde o berätta för far min och då är han så underbart snaäll och säger att han sätter sig i bilen med detsamma och åker till sthlm för att hämta hem mig. jag sa nej först till erbjudandet. ville inte att han ska åka ända dit för att jag är klantig o tar fel tåg, (visserligen stod den på rätt spår på rätt tid, som det tåg jag skulle ta. så det var egenligen inte så klantigt.)  A, men iaf så sket pappa i vad jag sa och drog med sig mamma och åkte o hämta mig i sthlm kl 10 på kvällen. Ni är så underbara! Älskar er!

Nu till helgen ska jag på en ny tripp! med min älskling Erica! vi ska ner till västerås och bo på hotell lör-sön. ha det riktigt mysigt o kul! kommer bli som sthlms resan men den här gången hoppas jag på ett lite frächare boende=) haha. nä men de kommer bli hur kul som helst! längtar! Det roliga är att vi kom på det i söndags när vi låg hemma hos erica bakfulla och efter bara en halvtimme hade vi kollat hotell och bokat och gjort klart allt!  en riktig impuls grej, Men det är det jag och min go gumma är bäst på! Love it!

Nu ska jag gå och lägga mig o kolla på film men först ska jag ringa till jamshid! jag saknar honom! men vi ses nog till nästa helg! hoppas du kan komma upp då! och så hoppas jag att du slutar med den där jävla sporten du håller på med! jag vill ha min jamshid hel!

bye bye then!

RSS 2.0