Nypimpad lägenhet:)

Hej hej!

Nu har mamma och pappa åkt här ifrån. Lite tråkigt att helgen gick så fort, fast vi hann göra så mycket tillsammans! Vi har verkligen haft jätteroligt och mysigt <3

De kom i sent i Fredags så då fika vi och spela skipp-boo, sen kom Jamshid hit också och hälsa på och sov över, (tur jag ha min 140-luftmadrass så alla fick plats;) Sen igår var vi först till ÖB där jag köpte en tavla och en värmefläckt. Tavlan är en bild på en elefantfamilj på en savann, jättemysig bild faktiskt förutom att vi igår kväll insåg att elefantmamman bajsar på bilden.. hahaha, undrar varför de inte redigerade bort det? men den är mysig i alla fall.. Efter ÖB så ville pappa in på Biltema, där inne fick jag den bästa födelsedagspresenten/julklappen jag kunnat få av dem :D En jätte fin cykel som jag ska få åka och hämta ut under veckan :)
Tack mamma och pappa, ni är väl för goa!

Efter det åkte vi till IKEA för jag har funderat länge på att köpa en liten soffa till min lilla lägenhet, har bara varit lite rädd att det ska bli för trångt med en soffa här inne, men eftersom både mamma och pappa tyckte att det skulle passa jättefint i min lägehet så var vi dit och jag köpte en liten fin tvåsits-soffa :) Så nu sitter jag i den och myser, den passade perfekt.


Jagär verkligen nöjd över min nya soffa:)

Efter att vi köpte soffan så åkte vi hem till mig och montera ihop den och satt upp tavlan och drack kaffe. När klockan blev tre så bänkade vi oss framför datorn och kollade spännande på Curlingskanalen.se där team Danevad vann över team Eriksson i Elitserien:) Är verkligen stolt över bror min nu!! Efter den spännande matchen var till chilithai och åt, det var riktigt gott och mysigt! Sen blev det myskväll framför tv:n! Perfekt med soffan då när vi var så många:)

Nu hinner jag inte skriva nå mer för nu ska jag lyssna på när Victors lag möter toppeliten i Curling! Hoppas de klarar av det hårda motståndet och vinner!!!

Kort sammanfattning av helgen: Helmysig och rolig! Längtar verkligen till jullovet nu så jag får komma upp till Falun och mysa med familjen igen :)

bye bye then!

DreamHack!

Hej hej!

Nu ligger jag i sängen och väntar på att mamma o pappa ska komma hit :)
Har stor städat lägenheten hela dagen för att dem ska komma,  eftersom de inte sett min lägenhet än så vill jag visa den när den är som finast ;) Kan ju medge att så här städat och fint har jag inte haft sen jag konfirmera mig! Allt glänser typ! haha..

Sen tänkte jag berätta en annan rolig sak :) Roger ringde idag och fråga om jag och Iasmin ville jobba på dreamhack nästa helg, först sa jag nej eftersom jag trodde att vi skulle få jobba gratis.. vem vill det liksom? Men sen när jag fick höra den bra lönen så kan ju inte en fattig student som jag tacka nej :P Så nästa helg ska jag och Iasmin jobba på dreamhack och sälja energidrycker!! Vet att några från falun ska dit så det ska bli kul o kanske träffa dem också:) Vi kommer sälja som smör i solsken ;P

Nu ska jag gå en lägenhetsyn och kolla så allt ser bra ut.. haha.. Töntig jag är, men man vill ju att det ska se fint ut! Sen ska jag lägga mig i sängen och njuta  o lyssna på Jhonny Cash och Elvis tills mamma o pappa kommer om några timmar:)

Ni får ha det så bra!

bye bye then!

Äntligen frisk!

Hej hej!

Tänkte bara berätta att jag är frisk nu:) Vet inte om det var svininfluensan jag hade eller inte och det kommer jag aldrig få reda på heller.. Men nu är jag frisk och jag kommer inte dö eller smitta någon annan eller! Så jag hoppas mina klasskompisar tar emot mig med öppna armar imorgon när jag kommer till skolan.. Saknar dem alla, känns som jag vart hemma mer än en vecka faktiskt!

Imorgon ska jag sitta kvar med Frankie efter skolan, hon ska hjälpa mig och gå igenom allt jag missat under veckan.. Hon är såå snäll!! För det är ju inte lite jag missat!

Jamshid åker till Köpenhamn imorgon och blir där några dagar med sin klass. Det kommer kännas så tomt! Saknar ju honom redan! Men vi står nog ut, för två år sen träffades vi ju bara några dagar i månaden under ett helt år så..
 
Nu ska jag gå och laga lite mat.. Men ni får ha det så bra allihopa!

Bye bye then!

Svininfluensa!?

Hej hej!

Tror jag åkt på svininflensan :( legat hemma hela dagen idag o gråtit och trott att jag ska dö.. men nu mår jag lite bättre, läst massa om det och eftersom jag är på bättringsväg så känns det ganska lugnt..

Har ju vart sjuk sen söndags då jag hade högfeber och yrade som jag vet inte vad. Sen har det blivit bättre och bättre, nu har jag bara ont i halsen och hostar.. Jag blir iaf hemma tills allt är över, vill ju verkligen inte smitta någon annan ifall det är svininfluensan jag har. Jamshid blev sjuk i lördags så han och jag har legat och vart sjuk tillsammans, ätit massa soppa och kollat på film. Men idag har jag haft tråkigt när han åkte hem och det var väl då alla tankar om svininfluensan kom. 

Innan har jag tyckt att allt vart så töntigt kring det, att det inte alls är så farligt som de låter i media, men när jag väl ligger här hemma helt själv och inte vet om jag har det eller ej så blir jag faktiskt rädd! Jag har iaf bestämt mig; Jag ska inte dö! 

Be för mig allihopa!

bye bye then!

Myskväll med dem bästa!

Hej hej!

Ikväll har jag haft myskväll med världens bästa Mario och Astro! Vi har dukat upp med chips, dipp, godis och läsk och har haft det riktigt mysigt ihop! Vi har mest pratat om gamla minnen från den gamla goda tiden (förra året) då vi alla tre gick tekniskt basår tilllsammans.. Världens roligaste tid!! Vi var rent ut sagt galna då.. hahaha.. Vi tre var alltid tillsammans, dag som natt. Man kan nästan säga att vi tre både ihop på 13 kvm hemma hos mig i min lilla källare på bymarken.. Där hade vi antingen myskvällar tillsammans eller som oftast riktigt galna förfester för oss själva innan kåren:) och ingen fest var den andra lik om man säger så..  Med partyhattarna på och med den gröna bålen på bordet blev vi kårens partypinglor varje onsdag (enligt oss själva alltså;)

När vi sitter och tänker tillbaka känner vi att det är nog snart dags igen för trion att slå klackarna i taket och ställa till med en riktig förfest! Vi tre, En grön bål, partyklänningar och kåren! Kan inte bli nå bättre!

Våra myskvällar kan inte heller bli bättre, inte heller fikastunderna på George, eller när vi äter kebabtallrikar på JIBS! Vi har så sjukt roligt ihop så det finns inte! Ni är verkligen bäst <3


Världens bästa trio!



Är de kalas är det självklart man tar med "kalaset" till krogen!?
Ballongen och partyhattarna är alltså ett måste :D



Den gröna bålen är också ett måste :P

På grund av att vi tre inte går i samma klass längre gör så att det bli svårt att träffas så ofta, men nu ska vi iaf försöka träffas oftare! För vi har ju så sjukt kul!!

Vår trio är, och förblir den bästa <3

bye bye then!


stockholm och knytkalas med tjejerna :)

Hej hej!

Nu var det längesen jag skrev, så jag tänkte dra allt lite snabbt :)

I helgen var jag i Stockholm med Jamshid och hälsa på hans föräldrar. Det var riktigt kul att få träffa dem igen, sist var ju i somras efter att jag och Jamshid var i Grekland. Vi hade riktigt mysiga hemmakvällar med massa gott och på dagarna blev det så klart shopping :) På lördagen var jag och Jamshid till Kistagallerian och shoppade, blev bara en skjortklänning för min del, men jamshid hittade lite T-shirtar och en skjorta. Sen på Söndan innan jag skulle hem så åkte vi in och gick runt lite i centrum. Där hittade jag en jätte mysig tröja som jag köpte! Eftersom jag numera är en väldigt fattig student så blir det inte så mycket shopping men är man i Stockholm och precis fått veta att man fick en 4:a på materialtentan så får man shoppa ;P (Hoppas bara jag inte behöver svälta i slutet innan nästa CSN kommer)

Här sitter jag med min nya tröja :) visst är den fin?




I måndags hade vi tjejer i klassen knytkalas, riktigt gott och trevligt var det! Jag gjorde ordning en slags tacopaj, där man gör vanliga tacos i bröd och lägger i en form med massa creme fraigh och ost på sen in i ugnen.. Blev faktiskt riktigt gott:P Sen hade dem andra med sig allt från kurdiskt mat, afrikansk köttgryta med fofo, goda sallader, till goda efterrätter! Älskar kurdiskt mat och den afrikanska maten var super god, det var kul att äta nått nytt! Efter vi alla hade ätit sig proppmätta av den goda mixen av mat så spelade vi spel och hade det riktigt trevligt!

Nu har jag börjat med träningen helt och det går fortafarnde bra med mitt godis- och coca-cola fria liv :) Igår när jag tränade på gymmet så trampade jag i trampmaskinerna i 50 min! Fattar inte alls hur jag orkade faktiskt! För först trampa jag i 20 min, precis när jag var klar kom Iasmin och skulle börja trampa så då haka jag på henne, sen kom även Frankie så då blev jag kvar och trampa med henne också :) Efter det blev det massa sit-ups och benpress. Sen var jag död! Nu har jag världens träningsvärk i låren och magen, men det är så det ska vara! Imorgon blire att träna igen.. Tänkte prova på lite armövningar då så jag inte bara tränar lår och mage..

Oj, nu ska jag kolla på Bonde söker fru. Ni får ha det så bra allihopa!

Bye bye then!


RSS 2.0