Myskväll med dem bästa!

Hej hej!

Ikväll har jag haft myskväll med världens bästa Mario och Astro! Vi har dukat upp med chips, dipp, godis och läsk och har haft det riktigt mysigt ihop! Vi har mest pratat om gamla minnen från den gamla goda tiden (förra året) då vi alla tre gick tekniskt basår tilllsammans.. Världens roligaste tid!! Vi var rent ut sagt galna då.. hahaha.. Vi tre var alltid tillsammans, dag som natt. Man kan nästan säga att vi tre både ihop på 13 kvm hemma hos mig i min lilla källare på bymarken.. Där hade vi antingen myskvällar tillsammans eller som oftast riktigt galna förfester för oss själva innan kåren:) och ingen fest var den andra lik om man säger så..  Med partyhattarna på och med den gröna bålen på bordet blev vi kårens partypinglor varje onsdag (enligt oss själva alltså;)

När vi sitter och tänker tillbaka känner vi att det är nog snart dags igen för trion att slå klackarna i taket och ställa till med en riktig förfest! Vi tre, En grön bål, partyklänningar och kåren! Kan inte bli nå bättre!

Våra myskvällar kan inte heller bli bättre, inte heller fikastunderna på George, eller när vi äter kebabtallrikar på JIBS! Vi har så sjukt roligt ihop så det finns inte! Ni är verkligen bäst <3


Världens bästa trio!



Är de kalas är det självklart man tar med "kalaset" till krogen!?
Ballongen och partyhattarna är alltså ett måste :D



Den gröna bålen är också ett måste :P

På grund av att vi tre inte går i samma klass längre gör så att det bli svårt att träffas så ofta, men nu ska vi iaf försöka träffas oftare! För vi har ju så sjukt kul!!

Vår trio är, och förblir den bästa <3

bye bye then!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0