Bror är på väg :)

Hej hej!

Ligger i mitt nystädade rum nu och väntar på Victor! Gud vad kul de ska bli och träffa honom! När han kommer så ska vi dra ner och käka på resturang sen gå och ta en öl ute på piren i det fina vädret :) Helt sjukt vad jag saknar honom och alla andra hemma i Falun!! men imorn blire flytt sen raka spåren till Falun!

Idag har jag haft en underbar dag nere på vätterstranden! jag och mario låg och sola och åt glass till kl tre, sen fick jag lite bråttom hem för att städa, packa klart och gå o kasta massa skräp innan victor kommer.. men nu är jag helt klart med allt så det känns så skönt, victor är nog inte här förrän om två timmar så nu ska jag ta det lugnt och kanske kolla på robinsson.. Shit alltså att Ellinor vann! de trodde man ju inte för två veckor sedan.. men hon visade verkligen vad hon kunde när de väl gällde! Fast min favorit var ju lätt Anna, synd att hon inte vann..

Hoppas ni får en härlig söndagskväll!

Bye bye then1


stressad? jag är van..

Hej hej!

kom nyss hem från Jamshid. har varit där och kollat på när han byggt sitt fritidshus. gud vad fint det blev! han kan han :)

Nu har jag liiite bråttom! Jag ska blåsa håret och göra iordning mig för fest, sen måste jag laga mat och äta innan jag ska bergsklättra upp till Astrid.. ska vara hos henne om EN timme!! hur fan ska jag hinna göra allt? tar ungefär 20 min att gå till henne bara..  och här sitter jag i lugnan ro och skriver.. hehe..  nej det går ju icke! nu måste jag sluta skriva.. Det är iaf tur att jag är van med det här tempot!  brukar alltid börja göra ordning mig i sista sekunden när jag ska iväg, fast alltid lyckas jag ändå komma dit först.. 

ska dricka mina älsklings öl på hennes balkong ikväll!

Ni får ha de super allihopa!

bye bye then!

kan det bli bättre?

Hej hej!

Nu sitter jag här och njuter av en god öl.. känner mig så fri nu när jag fick det klart att jag klarade fysiktentan! JAG HAR SOMMARLOV!!!!  Ååå vad glad jag är!


En glad Disa! :D


Blev ingen grillning idag för det blåste storm ute.. så jag, Mario, Astro och Fredrik gick istället och fikade på Waynes och sedan åkte vi karusell! haha.. en sån där som bara snurrar runt, runt och jäklar vad länge den höll på! det var typ en evighetsmaskin.. jag var helt död när den äntligen stannade.. men de var kul :D jag blir som ett litet barn när de är sånna här marknader. så blir jag så avundsjuk på alla små barn som får ballonger! jag vill också ha en! hahaha..

Nu har jag packat ner allt jag äger och har, känns verkligen skönt att ha det gjort :) Nu är det bara att vänta på att victor och nyckeln ska komma på söndag :) men tills dess blir de verkligen drygt att bo här.. tillsammans med alla kartonger..


mysigt rum va? flyttlådor överallt..


min nästan helt tomma garderob, som jag skruvat av dörrarna på..


Det bästa när man packar och rensar lådor är att man hittar massa saker som man helt glömt bort! Jag hittade en jätte fin tröja som låg längst in i garderoben och testade ett par gamla jeans som jag lyckades komma i :) jag har även hittat 250 kr i en gammal liten sminkväska, sen 56 enkronor i en gammal handväska.. jag är rik!!!

Snart ska jag dra hem till Jamshid och kolla hur hans byggnad blir, det ska bli spännande! han är så duktig! Han håller på att göra en modell av ett fritidshus nu som han har skissat (skolarbete)..

Men först ska jag ta och äta, spagetti och köttfärssås.. femte dagen i rad nu.. dryyygt! men på tisdag får jag ju äntligen äta pappas goda mat igen :P

Ni får ha de super!!

bye bye then!

kanon bra!

Hej he!

Nu har jag gjort tentan, och det gick super bra :) Har inte fått resultatet än men känns som att det kan bli en fullpott! :D så skööönt! Jag har sommarlov!! Jiiihooo! Fan vad gla jag är!!

Ska snart sticka ner till Vätterstranden och grilla korv och hänga en sista gång med klassen.. Är faktiskt riktigt sugen på korv med bröd! Hoppas bara molnen flyttar sig snart så det kan bli lite varmare! Det dryga med jönköping är att det blåser så in i helvetes mycket!!! Igår höll jag på att blåsa bort när jag skulle ner till stan på kvällen o träffa mario o astrid!

Nu ska jag lägga mig o vila en kvart sen ska jag göra mig i ordning.. Ha de så bra!

Bye bye then!

God morgon!

hej hej.. gud vad jag är trött! har inte gått upp så här tidigt sen jag konfirmerades tror jag.. hahaha..
Tenta om en timme! tagga! ser ut och bli en väldigt varm och skön dag ute på vätterstranden idag! yes!
nu har jag inte tid mer, ska göra mig ordning och sen springa till skolan.. ha de så bra alla! håll tummarna för mig!


En trött, strandklädd Disa som ska bli bruuun idag!

bye bye then!

God kväller!

Hej hej!

Ligger och försöker somna men jag har drabbats av en skaplig huvudvärk! aj aj aj.. och så har jag ju vart så dum och packat ner huvudvärkstabletterna redan.. kom inte ihåg om jag la dem i prydnadslådan eller i verktygslådan, orkar inte leta ignom heller :(  voj voj.. Disa raukka!
Hoppas det går över snart så jag kan somna! har ju tenta om 10 timmar! såå himla nervös jag är!! tänk om jag skulle råka försova mig? men för att vara på säkra sidan har jag ställt två klockor ;P

fan vad ont i huvudet jag har! vilken låda la jag dem där jävla tabletterna i då?! packade ju ner dem idag!! snacka om att jag har dåligt minne alltså! ååååååååååå.. klarar inte av att skriva nå mer nu.. men hoppas ni har de bra! skriver imorn och berättar hur tentan gick, men det blir senare på kvällen för vi ska ju till vätterstranden och grilla direkt efter tentan.. natti natti!

bye bye then!

top 5 av bloggar!

Hej hej!

Nu ska jag ge er den lista på mina bloggfavoriter! som jag läser dagligen! Jag lovar att ni kommer älska dem!
 
1. egoinas.se - Min Idol! Det finns inte någon som är skönare och roligare bloggare än henne! men man måste läsa allt med en nypa salt! Hon är såå klockren!

2. Foki.blogg.se - Hon är så grymt söt! med massa roliga och underbara bilder! Hon ger även massa tips om hår och naglar!

3. Vimmelmamman.blogg.se - Vimmelmamman är en mycket stark person som skriver allt om sitt liv med sin familj, sitt jobb på röda mattan och om sin cancer.. Jag hejar på dig Lotta!

4. astipasti.blogg.se - Astrid är en av mina bästa vänner! I sin blogg skriver hon massa roliga och genomtänkta inlägg! Allt från skolan, shoping, fester och vardagliga ting :)

5. Mariaas.blogg.se - Mario är också en av min bästa vänner! Sällan hon skriver men när hon gör de så är de om mycket shopping men även annat roligt! Den här damens intressen är shopping, musik och fester! och det märker man tydligt på hennes blogg :)


Ni får gärna ge mig tips på fler bloggare! vilka era favoriter?

bye bye then!


funderar..

Hej hej!

Ligger i min säng nu och har ingen ork till nått idag.. Känner inte igen mig själv, är helt slut och har vart det i flera dagar nu! Ge mig energi!! Har iaf packat ner alla mina kläder nu, så det blir att gå naken imorn till tentan.. nej då, har sparat lite kläder.. ska ju inte flytta förren om fyra dar, förhoppningsvis.. Får veta imorgon om Bror kan komma eller inte. hoppas han kan!! jag vill få det här överstökat och komma hem till Falun!

Imorn ska jag iaf göra min sista och avgörande tenta! är så nervös! men just nu känns det som att det är omöjligt att inte klara den! Jag är kung på flödestäthet och ljudvågor nu! men tänk om jag inte skulle klara.. nej, jag kommer klara den!
Efter tentan blire grillning med gänget! underbart! kollade nyss på vädret och det kommer vara en stor sol över Jönköping imorn :D det gillar vi! då blire sola och grilla och om jag får veta imorn redan att jag klarar tentan kommer jag springa runt och göra volter på vätterstranden! kan det bli en mer underbar dag än det? Fast på lördag blire ännu finare väder! perfekt eftersom det är Rix fm festival här den här helgen :) jag ska åka massa karoseller!

Nu ska jag kolla lite om jag kan packa ner nått mer.. mitt rum börjar bli väldigt tomt med grejer, men väldigt fullt med flyttlådor! sen vet jag inte vad jag behöver ha med upp till falun över sommarn. är rädd att jag tar med mig alldeles för mycket onödigt eller att jag glömmer ta med nått jätte viktigt upp! voj voj..

Ha de så bra alla!

bye bye then!

Lösnaglar!

Hej hej!

Just nu pågår det en tävling hos liicee.blogg.se där hon tävlar ut  två stycken lösnagelsett!
Gå in på hennes blogg och läs mer hur du ska göra för att vinna hem dessa lösnaglar!!
Tävlingen pågår fram till 28/5 (imorgon) kl 16.00
lycka till!






Men jag hoppas för min egen del att jag vinner.. hihi.. mina naglar är helt förstörda! tänkte först lägga upp en bild på dem på bloggen, men ångrade mig ganska fort, dem är hemska!! så det skulle ju inte vara så dumt med lösnaglar faktiskt!
Heja på mig!

Myskväll med bror!

Hej hej!!

Idag har jag haft en "riktig" myskväll med bror min!! Det var längesen! När jag bodde i Falun hade vi ofta myskvällar, kollade på film, snackade, jag lyssna när Victor spela gitarr och massa andra saker.. Nu när vi bor 40 mil ifrån varandra så är de lite svårt, men ikväll har vi nästan lyckats att få till en sån myskväll ändå :)

Vi har suttit på msn och skickat låtar till varandra som vi har lyssnat på tillsammans, vi har tjafsat om kort och filmer, jag har lyssnat på när victor spelat gitarr och jag har hjälpt honom fixa spotify.. Det ända som fattas är att vi inte kan sitta bredvid varandra, att veta att de är 40 mil härifrån han sitter i sin två mittemot Scanias parkering.. saknar min familj så grymt mycket nu så det går inte att beskriva! tänker på dem varje sekund.. har sån hemlängtan nu!!! ta mig hem!

Önska jag kunde komma genom msn hem till honom nu! allt annat kan man skicka genom msn, så varför inte skicka iväg hela mig? 


Jag och bror under fotbolls-vm! kolla vilka snygga sverigekläder vi har!

Saknar dig otroligt mycket Victor! Men vi ses om en vecka troligtvis! då kan vi börja ha våra riktiga myskvällar igen!

nu ska jag fortsätta snacka lite skit med vickevire! ha de så bra alla!

bye bye then! 

En blöt Disa :(

Hej hej!

Gud vad vädret har lurat en idag!! jag blir så arg!
Har suttit ute i "Gropen" och pluggat idag från kl 10 till 3 ungefär, har brännt mig lite på axlarna, det var riktigt varmt! Jag satt verkligen och njöt ute i solen tillsammans med fysikböckerna.. Kollade ju ut genom fönstret i morse och såg att det skulle bli en jätte fin dag idag och satt därför bara på mig ett linne och uppkavlade jeans innan jag gick iväg till skolan.. De jag inte var beredd på var att det skulle komma världens skur på eftermiddan. så påväg hem från skolan öppnade sig hela himlen och jag har aldrig varit med om så mycket regn! Hela jag var pissblöt när jag kom hem! Var så sur att jag inte tog med mig paraplyt i morse, men i 22 graders värme tar nog ingen med sig paraply.. Nu ligger jag inlindad i mitt duntäcke med en handuk virrat runt huvudet och hör hur regnet slår i backen utanför och varje gång de åskar till så är jag rädd att fönstret ska spricka!! hela fönstret skakar/vibrerar i flera sekunder efter de åskar!! Jag är rädd!
Just nu skulle jag vilja vara hemma i Kniva och sitta ute på altan tillsammans med familjen.. då är det så mysigt och sitta och höra regnet smattra på taket och åskan som slår..

Hann iaf med hur mycket som helst idag i skolan.. har gjort om alla tal i boken idag igen.. är nog sjuttioelfte gången jag gjort dem.. och jag kan alla helt utan till nu. behöver bara se uppgifts nummret.. tex fråga 9.11 då vet jag vad man ska få fram, (först ska man räkna ut delta A och med hjälp av den kan man få fram flödestätheten) vet till och med alla värden man får.. lite drygt, skulle gärna haft tentan i morgon så jag fick de överstökat.. för jag kan inte plugga mer nu.. kan kan jag ju men de är till ingen nytta typ, ändå får jag ångest om jag inte pluggar mer.. Imorgon ska jag iaf till skolan igen, för jag o Jamshid får ju en gratis lunch av skolsystern:) Hon kom fram till mig o Jamshid idag när vi satt och pluggade och fråga jamshid om han ville ställa upp på en filmsekvens imorgonbitti och som gentjänst skulle hon bjuda oss två på lunch. Det han ska göra på filmsekvensen är att  han ska ge över sitt EU-kort till vårdcentralen, en filmsekvens på några sekunder.. That´s all.. själv behöver jag inte göra någonting alls förutom att äta gratis lunch på HLK !  riktigt nice :)

aja, nu orkar jag inte skriva nå mer.. ha de så bra!!

bye bye then!

Fika på Georges

Hej hej!!

Har precis gjort massa matlådor! har lagat spagetti och köttfärssås! mums! så nu har jag fem matlådor :)
Nu ska jag snart gå och fika med tjejerna! är så sugen på kaffe nu så jag dör snart! så ska de bli så kul och träffa dem också! Vi har inte setts på nästan vecka eftersom jag har pluggat massa, mario håller på att flyttar och astrid har varit hos sina föräldrar.. så nu har vi mycket att snacka om! men först måste jag lägga in alla matlådor i frysen! Ni får ha de så bra allihopa!!


Jag i mina nya solglasögon!
79:- på H&M


Piff och puff!

Hej hej!

har glömt och visa vad jag har köpt!! Jag är såå nöjd! har gått förbi den här T-shirten varje dag till och från skolan och kollat på den men tyckt att den var lite för dyr. Men så en dag så bestämde jag mig för att jag måste ha den! den är så frään!

En piff och puff T-shirt!!!

(Fram sidan)


(baksidan)

jag älskar den! det är min finaste ägodel! förutom min älskade garderob (hoppas den får plats i min nya lägenhet!)

nu blire sola!

bye bye then!

Sol!

Hej hej!

Vet faktiskt inte varför jag sitter inne nu och bloggar när det är så super fint väder ute?! men har vart ute hela dagen och är såå varm! fick lov att gå in och svalka mig lite.. Idag är de en viktig dag! Jag gick ner till skolan imorse och lämnade äntligen in min kemiansökning så nu är de fixat :) sen har jag vart duktig och gått o slängt alla mjölkförpackningar och glas m.m. vid Netto.. skönt att ha de gjort :) och nu ska jag ringa barchefen och berätta vilka dagar jag kan jobba under sommarn och efter de ska jag ringa Bygginvest och fråga lite om lägenheten som jag ska flytta till om en vecka :)  sen blir de ut och sola! är 23 grader varmt här! såå skönt! sen blire att fika med Mario och Astro har inte sett dem på en vecka typ! så de ska bli så trevligt :) men nu har jag lite viktiga samtal som väntar.. ha de så bra!!

Bye bye then!

vill flytta nu!

Hej hej!

Ååå.. jag är helt död idag! orkar typ inte med någonting! Kom nyss hem från skolan, har vart där och pluggat i tre timmar sen blev jag trött och liftade med Mario hem. har typ tusen saker att göra men orkar inte göra någonting av de.. Mitt rum ser ut som ett lagerhus. Kartonger överallt.. har lyckats gjort en stig från dörren till sängen och till matbordet. så nu är de good bye tv/film kvällar, har till och med backat ner vattenkokaren och toasten så nu kan jag varken dricka kaffe eller äta korvtoast :( Kan bara kolla på alla kartonger och sitta med datorn.. men förhoppningsvis så kommer ju victor på söndag och hjälper mig o flyttar :) ska bli såååå skönt!! både att få komma bort från den här äckliga källaren för evigt och sen för att jag får komma hem till Falun direkt efter flytten :D längtar så mycket efter familjen nu så det går inte att beskriva!!

Nu ska jag börja med maten, blir chichi kebab igen, som vanligt.. Ni får ha de så bra allihopa!

Bye bye then!

sen kväll med Jamshid!

Hej Hej!

Nu sitter vi här och inte vet vad vi ska göra.. vad finns det att göra i ett litet rum egentligen? Jag o jamshid har redan pluggat en massa, kollat på en film, rensat några lådor, druckit ett glas vin och spelat kort.. nu har vi slut på ideer  så jamshid sitter och gör situps och jag bloggar.. hmm.. måste komma på nått snart!
Åå! tror jag har värsta ideen! måste sluta nu så jag kan berätta för jamshid vad jag kom på!



Syns de att jag ska flytta?? längtar!!

Jag fråga Jamshid om vi skulle ta några fula bilder...

men först var han tvungen att kontrollera sin hygien innan han exponerar sig inför kameran... to be continue


här är resultatet, den enda "lyckade" bilden vi fick!

nu ska vi hitt på nå annat att göra..

Bye bye then!

Tekniskt basår!

Hej hej!
Ligger i min säng just nu och tänker på vilket roligt år jag haft! Kommer sakna tekniskt basår och alla klasskompisar!
Alla roliga fester vi har haft! Från första vinkvällen vi tjejer hade hemma hos mig, alla födelsedagskalas, fester med Kannan, alla Club caj med färgteman, till sista kårenkvällen när vi var hos cc innan!

 
Vinkväll hos mig!


Första klassfesten!


CC tar med sig kannan till krogen :)


Kåren! (Kristoffer ägde dansgolvet denna kväll!)


Marias födelsedagsfest!

Kommer även sakna alla olika mysiga kvällar vi haft så som toastkvällar, glöggkvällar och pyjamaspartyn!


Tacokväll med tjejerna hos Maria!


Toastkväll hos Fredrik!


Myskväll hos mig! (ingen ville vara med på kort här..)

Så kommer jag faktiskt sakna alla tentaveckor, när vi alla satt uppe på fyran i vårt "eget" lilla grupprum:) det blev långa dagar, sena kvällar med massa godis och med kaffekokaren! det var bara madrasser och sovsäckar som saknades! vi var som en ända stor familj :D hahaha..

..och nu är allt det över :(  bara minnena kvar!

Men nu har vi iaf insparken att se framemot :D och jag hoppas jag kommer i en grymt rolig klass på maskinteknik :)
Ha ett bra sommarlov alla klassisar!!!

 
nu ska jag fortsätta rensa bort allt skit i mitt rum!!
ha de så bra!

bye bye then!

MIN kebabtallrik!

Hej hej!!

Har precis kommit hem från skolan nu.. skönt o komma hem o lägga sig i sängen:) har inte varit hemma på några dagar, det är därför jag inte skrivit något.. Jag har varit hemma hos Jamshid och pluggat sönder mig! har aldrig pluggat så aktivt!!! igår hann jag göra alla uppgifter jag har tenta i och så fick jag alla rätt på övningstentan plus att jag läste igenom alla kapitel! duktigt av mig :) men är fortfarande orolig!! måste ju verkligen klara den här tentan!!! Jag döör av nervositet nu!

innan jag ska gå och laga lite mat måste jag berätta nått så otroligt roligt/pinsamt som hände i tisdags efter club caj!
Jag, Astrid och Fredrik gick in på Texmex för att käka, mitt kort funkade inte av någon konstig anledning (som vanligt) så då fick jag låna pengar av fredrik till en kebabtallrik.. jag kände mig så dum när mitt kort inte funka och någon hade spillt ut en drink eller nått i mitt hår så jag kände mig verkligen som en uteliggare typ! äckligt hår, fick pengar till mat osv.. När jag hade ätit upp lite mer än halva kebabtallriken blev jag proppmätt och sköt undan tallriken lite grann, då kommer de en tjej fram och tog den! (trodde först hon jobba där, att det var därför) men sen ser vi att hon och två andra sitter vid ett bord längre bort och delar på mina rester!!!! hur äcklig/fattig är man inte då?? hur fan kan man gå in på en resturang och äta rester från någon man inte känner?? Jag, Astrid och Fredrik satt verkligen som fågelholkar och såg på när de åt upp
min kebab! haha..  tur att jag hann äta mig mätt iaf :P

nej nu ska jag laga mat,  sen börja packa ner lite mer grejer.. nu är de snart bara en vecka kvar till flytten :)

Bye bye then!


rensa garderoben eller blogga?

Hej hej!

Nu sitter jag hemma och har inte så mycket för mig.. Jamshid ligger och sover bakom mig i sängen.. jag vet att jag borde ta itu med garderoben, men jag har ingen lust.. så då bloggar jag iställe :P har egentligen inge roligt att berätta förutom att de blir cup caj imorgon! Är lite ledsen att vi inte fick ihop ett lag så vi kunde vara med och delta i fotbollsturneringen :( vi som hade skrivit en lista på alla tänkbara spelare som skulle platsat i vårat limegröna lag! så som Mysgubben, Lillen, Psykopaten, Bad boy, Nöffi, Räkan, mfl.. hade verkligen blivit ett superlag! blev lite svårt att få ihop ett eftersom vi inte riktigt känner alla som vi skrev med men.. haha.. Iaf ska vi dit och kolla på alla andra lag som ska var med.. sitta på en filt, dricka lite öl och hejja! Vi ska även vara med och skänka pengar till prostatacansern genom att sätta på oss lösmustasch! Det är viktigt! Tror de var tio kronor dem skänker för varje som kommer dit med mustasch..

Nu tänkte jag bjuda på lite roliga bilder.. såg att det var väldigt dåligt med bilder på denna blogg..


haha.. mitt riktiga jag :D


Jag och Mario tror vi är coola..


Mario delade på sig och jag fiick en liten tuppkam.. frääänt!


Astro har blivit super super smal!

och nu kommer den roligaste bilden av dem alla!!! Gissa hur gammal jag är på den här bilden!? kommentera rätt svar och du är kung! hahaha..


Visst är jag söt!  haha..


 


skolan

Hej hej!

Sitter i skolan nu:) ska snart börja plugga fysik! Astrid är här och ger mig sällskap! snart kommer även Maria hit också! dem är väl för goa! hoppas bara jag får mycket gjort fast dem sitter bredvid.. men det blire nog.. och dem stannar nog inte här så länge.. Nej nu ska jag gå och plugga! ha de så bra!

bye bye then!

Centrum bar

Hej hej!

Shit vilken chock jag fick igår när alla gav Norge 12:or!! Det trodde jag verkligen inte! och vi som satt och hejade på Finland och dem kom sist! helt sjukt! är det vi tre som är konstiga eller är de resten av Europa? aja,skit samma.. grattis Norge iaf :D

När klockan började närma sig tolv och finalen börja ta slut, fick Mario äntligen sin vilja igenom! haha.. Hon satt verkligen och tjatade på mig hela kvällen att vi skulle gå ut och träffa folk.. jag som var så trött tidigare på dagen sa att det kunde hon glömma.. men jag vet inte när eller hur det kom sig, men runt halv tolv så fick jag ett ryck och kände verkligen för att gå ut o träffa folk.. så jag o mario drog hem till mig, (fick lov att byta kläder) sen drog vi ner till Centrum bar.. dansade ett tag och sen satt vi och bara kollade på folk som gick runt.. Har aldrig sett så mycket slagsmål på en krog innan! tur att vi höll oss lugna den kvällen :) 
När vi satt på nedervåningen så kom det fram en kille och satte sig jämte, han börja snacka massa och tyckte vi var skit tråkiga.. "Ni har ju knappt rört en min sen jag kom ju!" sa han.. haha.. förlåt tänkte vi och skyllde på att Marias telefon ringde när vi gick därifrån med snabba kliv.. Väl uppe på övervåningen var de bra musik och jag o Maria satte oss vid ett nytt bord.. Då kommer de fram två killar till oss igen. och tyckte vi verkade så roliga och att vi hade sån energi! det var typ de ända dem tjatade om.. förutom att ena killen sa till mig "Du är finsk!" jag funderar fortfarande på hur han kunde veta de.. (okej, jag är bara halvfinsk) men iaf! ser jag finsk ut? han lyckades iaf inte lista ut vart Maria är ifrån.. han rabblade upp alla länder tror jag, innan Maria sa Ryssland..  sen blev klockan två och vi drog hem.. var faktiskt en riktigt rolig spontankväll, fast vi tog de lugnt!

Nu ska jag börja rensa ur garderoben..trååååkigt! men jag måste verkligen! aja,, ha de så bra!!!

Bye bye then!

skicka en signal, lyckan bli total.. nanana..

Hej hej!

änligen har jag vaknat till! känner mig fit for fight nu :) snart kommer mario och hämtar upp mig, skönt så slipper jag bergsklättra och bli lagom trött igen när jag kommer fram :) sitter och lyssnar på moraträsk och har precis fixat ordning mig inför eurovision!! de blir glitter och glamour! (skoja bara, mjukisbyxor och en skön, stor tröja:)
Hoppas det kommer en låt som man kan sjunga med i refrängerna! har faktiskt inte tjuvlyssnat på någon av låtarna än.. hoppas de kommer många bra!!! Fast Malena måste ju vinna!!!


Tränar upp stämbanden med lite moraträsk :P hahaha.. Vilken tönt jag är!

bye bye then!

...

Hej hej!

Nu kom jag precis hem från skolan.. känns skönt :) fick väldigt mycket gjort idag ändå! satt verkligen och råpluggade i skolan medan Jamshid låg bredvid och sov.. haha.. men nu är jag riktigt trött!! så jag ska nog också lägga mig o vila ett tag innan jag ska bergsklättra upp till Astro och kolla på eurovision! Heja Malena!!! Sen tjatar maria på att vi ska ut efteråt o ta ett glas vin på amour.. men de orkar jag faktiskt inte med Mario!!!! känner mig tråkig, men idag är jag för trött!!! 
Nej vildags för mig nu en timme! God natt på er..

Bye bye then!

ångest..

Hej hej!

Nu mår jag lite dåligt.. har fortfarande inte börjat plugga :( men jag har iaf kommit upp ur sängen och ätit och packat.. sen när det var meningen att jag skulle gå till skolan så började jag ju såklart städa rummet! voj voj.. men nu är det fint här iaf :) om man inte räknar med flyttkartongerna som står i ena hörnet.. har sån lust och fortsätta packa ner saker nu.. men det är fortfarande två veckor kvar innan jag flyttar så känns lite onödigt.. och så måste jag ju börja plugga! tentan är på fredag om två veckor och hela min framtid hänger ju på den här tentan! måste, måste MÅSTE KLARA DEN!!! nu är jag ju också säker på att jag kommer in i skolan idag så jag kan plugga eftersom jag hörde att jamshid skulle dit, så då kan jag gå in med honom.. ändå sitter jag kvar här.. inte bra!!!!

okej.. nu satt jag på mig jackan och skolväskan.. nu är de bara skorna som fattas.. så nu måste jag gå! ha de så bra alla!!

bye bye then! 

En trött Disa..

Hej hej!

guuud vad jag är trött!! ligger fortfarande kvar i sängen och orkar inte dra mig upp, fast jag var duktig och vaknade halv tio.. ska snart börja plugga.. men vet inte vart.. klarar inte av att sitta hemma och plugga för då hittar jag alltid på en massa andra saker som jag måste göra istället.. städa, stvätta, packa... nej, hemma kan jag inte sitta.. så har jag ju inge kort till skolan heller så jag kommer inte in.. dryyygt! de skulle väl var de om jag vågar gå dit och hoppas på att någon är på väg in eller ut samtidigt som jag kommer.. hmmm.. nu vill jag bli pigg!! får ju iaf inget gjort om  jag ligger kvar här under täcket...
Nej nu jävlar!!! nu ska jag upp! packa och gå till skolan! i värsta fall får jag gå hem igen om ingen kan öppna för mig.. men då har jag iaf fått en liten promenad och frisk luft! det är väldigt skönt att gå till och från skolan har jag kommit på! gjrde ett bra val där när jag sket i att fylla på busskortet!

men nu ska jag gå upp käka lite frulle och packa ihop fysikböckerna och börja min vandring! ha de så bra!!


Jag påväg ner för min lilla backe!

(bilden är några månader gammal..)

bye bye then!

Wolverine!

Hej hej!

Kom precis hem.. som tur var dök ju mario och astro upp efter ett tag! bara en halv timma försenade! men vi hann se klart på X-men 2 innan de var dags att åka ner till bion :) och den var riktigt bra den filmen!!  nu måste jag se första bara! haha.. snacka om att jag kollar dem i oordning.. började med 3an, sen 2an, sen wolverine och sist 1an.. men de funkar det också :) snart har jag nog alla filmerna i min filmsamling också, för dem är ju såå bra! får ju lov att köpa dem nu! och så är jag är nog lite smygkär i Logan.. närå, icke!



nej nu ska jag lägga mig så jag orkar upp och plugga i morgon! sen blire kanske att spela minigolf med astro :) och sen ska i självklart se melodifestivalen!! men god natt nu allesammans! Sov gott!

bye bye then!

Efterlyses!

Vart är mina vänner????
dem skulle vara här för 20 minuter sedan!!! har någon sett dem??



Mario är hon till vänster och astro hon till höger! jag börjar bli väldigt orolig!!!!!  vart är dem?
kommer vi hinna se klart på X-men 2 nu? voj voj :(

lite kort om veckan som gått..

hej hej!

Oj, nu har jag varit dålig på att uppdatera.. sorry! Det beror på att jag var helt död igår och idag har jag varit duktig och vart i skolan, första dagen på sommarlovet.. haha.. 

I onsdags hade vi iaf riktigt kul! vi kom hem till cc runt sex och då spela vi ölspel, dansade och snacka massa skit med klassen.. riktigt roligt att så många var med!! blev även några klassbilder ;) Sen drog vi till kåren vid elva och där parkerade jag, astrid och fredrik våra rumpor i en soffa hela kvällen.. haha.. första gången jag var ut på krogen utan att ha dansat ett enda danssteg.. men vi hade riktigt trevligt.. satt i soffan och snackade om allt och inget.. sen kom jamshid dit och gav oss sällskap i soffan också.. När fredrik och astrid frågade oss om vi skulle följa med ner och äta hamburgetallrik fick jag en chock när jag såg att klockan redan var halv två.. trodde den bara var tolv typ.. Men eftersom jag inte var så hungrig följde jag med Jamshid och tog spökbussen hem till honom.. var riktigt rädd när han sa att de var en spökbuss :S (bussen står inte med i busstabellen eller nått,  utan dyker bara upp mitt i natten)

Klassfoto! (cc som ligger och posar längs fram! haha)


Dagen efter vaknade jag av att väckarklockan ringde kl åtta. då var de dags att gå till skolan och få tillbaka fysiktentan och fika med Peo.. alla i klassen kom dit trötta och bakfulla.. jag och astrid hade dem snyggaste outfiten på oss iaf :P hahaha.. eftersom jag sov hos jamshid och hon hos fredrik fick vi låna deras kläder och deras skor.. (ville inte gå till skolan i högklackat och klänning) så där kommer vi i tre storlekar för stora skor, mjukisbyxor och stora t-shirt.. haha..

Fick tillbaka fysiktentan och lyckan spreds över hela kroppen! fick 16poäng!!! ett halvt poäng från ett vg!! jag är så stolt över mig själv nu! jag kan, jag är bäst!! ahhhhhh... 
Efter fikat och allt drog jag, mario och astrid hem till mig och kolla på film.. sen somande vi alla tre och vaknar upp halv sex på kvällen.. då ringer jamshid och frågar om han får komma hit och bjuda oss på mat... vilken lyx!!!! medans han står inne i köket och lagar till en pastaröra med lax ligger vi tre helt döda i sängen.. kan de bli bättre? sen blev de Signe, Sixten, Siv o Sven och Set, kom och ät! så då kravlade vi oss upp ur sängen och satte oss och åt.. riktigt gott var de!!! du kan du Jamshid!  :D

Nu ligger  jag o väntar på att tjejerna ska komma hit.. vi ska först kolla på X-men 2 här sen blire Wolverine på bio!!!! jag o mario var så sugna på baconchips idag så vi fick lov att boka biobiljetter!! tror den kommer vara riktigt bra! var lite skeptisk till den innan.. men igår såg vi trean och den var ju riktigt bra! inte alls som jag trodde.. så det ska bli kul nu och se på tvåan här och sen wolverine på bio! men nu orkar jag inte skriva mer.. vi höres sen!

Bye bye then!

Moraträsk!

Hej hej!

Egentligen ska jag ha hoppat in i duschen för längesen och börjat göra ordning mig.. men jag har fastnat! Dansar och sjunger med i moraträsk! när jag packade lite igår så hittade jag en gammal moraträskskiva :) haha.. gud vad jag älskar moraträsk alltså!! favoritlåten på den här skivan heter kvalster! hahaha..

Kvalster kan hoppa i lakan, jonglera och trixa med ägg..
kvalster kan dansa på hårstrån och leka lian i ditt skägg..
i ditt armveck, i ditt hår,
i din navel, på ditt lår,
i din näsa, i din mun,
i ditt öra och på din hund!
Kvalster är små som baciller och trivs inte när det är kallt
Kvalster är alltid i farten, dem finns lite grann överallt!
i ditt armveck, i ditt hår,
i din navel, på ditt lår,
i din näsa, i din mun,
i ditt höra och på din hund

jag döööör!! hahahaha.. dem är mina idoler! Låten "skicka en signal" är också riktigt bra! dem är verkligen klockrena!!
nej nu måste jag faktiskt hoppa in i duschen! ska ju vara hos cc halv sex, sex.. OM TVÅ TIMMAR!!!!! jag vet någon som har bråttom!!! hej då nu!

 <-- Dem äger!

mobilsvar :)

Hej hej..

ligger i min säng nu och taggar inför ikväll! hela klassen ska fira vårat år tillsammans.. för imorgon drar ju dem flesta hem.. (dem som inte har nå om tentor kvar alltså) lyllos dem! jag vill också åka hem imorgon!! men men.. det är bara o tänka positivt, får ju hänga med mario, astro och jamshid lite längre :) dock med familjen och erica lite kortare :(

Ska snart börja kolla vad jag har för kläder i gaderoben.. har ingen aning vad jag ska ha på mig i kväll?! ge mig pengar, så jag kan köpa nått nytt!!!!!

orkar inte skriva så mkt idag.. men jag har svarat på några roliga frågor med hjälp av mobilen.. blev lite roligt tyckte jag :)
man får några frågor och så måste man svara med ett sms man har på mobilen..  så här blev mina svar:

1.Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
-Vi sparar en munk till dig men den kommer väl mögla innan du kommer tillbaka..


2. Vad skulle du säga om du blev bestulen på någonting?
-Det känns som du glömde mig nu..


3. Vad säger din mamma innan hon går och lägger sig?

-Vi får höras på face sen Disa..


4. Vad skulle du säga om du vann en miljon?

- åå.. jag som skulle vilja ha en till sån där godbit!!


5. vad skulle du säga till gud om du trodde på honom?         

- va glad att du slipper det här! Hatar att plugga!


6.  Din romantiska replik?

- kom hit nu ditt sega arsel!


7. Vad skulle du tänka om din kompis blev en ondmänniska?

- vad nervös jag blev nu :S


8. Skulle du bli glad om du fick mvg på tentan?

- nja, de vet jag inte. Mäh. Hur vet jag det egentligen? Haha..

Hahaha.. första frågan fick jag till en sån klockrent svar på :D fick det smset av bror min.. han och sofia hade vart på ica maxi och köpt munkar, och då frågade jag om de kunde spara en till mig.. men eftersom jag bor 40 mil i från och inte skulle komma hem på ett tag så fick jag det där svaret tillbaka! haha

ibland kan man faktiskt ha roligt helt solo.. det har jag! men det blir lite tråkigt i längden.. mario och astro kommer om två timmar så då slipper jag sitta här och skratta för mig själv :) det är ju faktiskt tusengånger roligare att skratta tillsammans med någon..

nej nu blire att testa lite kläder.. ha de så bra!

bye bye then


sommarlov!

Hej hej!

Nu ligger jag här i sängen och funderar.. börjar få ångest över tentan imorgon!! har ju känt så otroligt bra de senaste dagarna, att jag kan allt och så! men nu är jag så rädd att allt ska skita sig! att jag kommer till tentan och inte fattar en enda uppgift!!!! shiiiiiit! då dööör jag! men jag hoppas och tror att de kommer gå bra, har aldrig känns så här bra förut så.. håll tummarna! För nu vill jag ha sommarlov!!!!!

Jag kom ihåg när man var mindre och varje skolavslutning var så stort! när man stod där i vikakyrka och sjöng alla sommarvisor, de var tider de! Min älsklingslåt var "Flaggan vajjar på sin stång, lyssna till vår sommarsång..."  sen sprang alla barnen ut och var glada över att få sommarlov och att slippa skolan!

Nu känner jag lite ångest över att det här året tar slut! Att framtiden kommer fortare än vad man tror! om tre månder börjar jag min riktiga utbildning.. då kommer jag börja plugga till de jag vill jobba med hela livet!! känns helt sjukt, spännande och otroligt! Disa Danevad - designer! Det är jag om 5 år! Jag? Lilla Disa från Knivaskogen som plockade vandrande pinnar i bäcken, lät kaninen åka rutschkana eller satt för sig själv och pärla på rummet?! känns konstigt, men riktigt kul!!!!!  Jag är sååå glad!!

nu ska jag lägga mig och försöka sova! måste vara pigg imorgon inför fysiktentan! ha de så bra, och önska mig all lycka!!

bye bye then!
   

matat getter!

Hej hej!

Sitter i skolan nu och ugglar.. känner att jag pluggat klart inför imorgn nu.. känns väldigt skönt!
Idag har jag och mario promenerat upp till stadsparken och kollat på djur :) men tyvärr träffa vi bara på getter, lamm och tråkiga lamor.. getterna och lammen matade vi med gräs och de tyckte genast om oss :) riktigt söta var dem små killingarna.. men lamorna ville inte komma fram till oss.. dem var dumma!! vi försökte kalla på dem och locka på dem med gräs men de låg bara och glodde på oss tio meter bort.. När vi kom fram till hönsen så var dem borta.. tror de har rymt genom det stora hålet vid ena hörnet.. inte bra! väldigt besviken! men efter att vi gått runt i parken så gick vi och tröst åt en glass innan vi vandrade hemmåt igen.. nästa gång jag går dit hoppas jag på att det finns fler djur! typ grisar och kaniner..

Pratade nyss med bror min! det var verkligen inte igår! roligt att höra hans röst!! drygt att han inte har comviq, eller att jag är för snål för att ringa.. men nu lovade jag honom att jag ska ringa snart.. han ska ju trots allt kanske komma ner och hjälpa mig med flytten om tre veckor :)

Igår när jag packade ner massa saker märkte jag hur dammet hade börja tagit över mitt rum så idag tog jag tag i att damma hela rummet och damsuga.. med andra ord har det varit en riktigt bra dag idag! har hunnit med mycket! skolan (sista lektionerna på teknisktbasår ): , pluggat, städat, stadsparken och skolan igen! snart ska jag hem och laga mat och kolla på andra avenyn.. sen kanske jag ska gå upp för dalviksbacken igen och kolla på melodifestivalen hos astrid :)

Nej nu är det dags att dra, men ni får ha de så bra!
(det rimmade ;)

bye bye then!

gå in i väggen :S

Hej hej!

Idag har jag varit och köpt fler flyttkartonger och börjat packat! har inte en ända prydnad framme.. ser väldigt tråkigt ut i mitt rum nu, men de får jag stå ut med dem tre sista veckorna.. hellre börja packa lite smått redan nu, än att stresspacka allt dagen innan (sån är jag)..  sen har jag ju även en tenta kvar som jag inte vet datumet på ännu.. det är lite drygt, hoppas verkligen att den är innan jag ska flytta! annars ska jag försöka fixa så jag kan göra den innan iaf..

vet inte riktigt mer vad jag ska skriva.. såg att jag har fått en kommentar från min kära lilla kusin, Lovisa, som tyckte jag skulle skriva fler inlägg.. men jag tror de räcker med ett inlägg om dagen.. har inte så mycket för mig om dagarna, blir ju mest skola och plugg.. och det är ju inte så roligt att läsa om.. och skulle jag skriva massa meningslösa inlägg varje timme så skulle jag nog snart som alla stora bloggare "gå in i väggen" eller säga att "Bloggen tar över mitt liv!"
Det där med att jag sa att jag skulle bli miljonär på den här bloggen har jag lagt ner.. haha.. kommer nog aldrig hända..  det är nog större chans att vinna på trisslotter, så nu ska jag springa ner till Statoil :P önska mig all lycka! ha de så bra!

bye bye then!

En bra dag!

Hej hej!

Idag har det varit en bra dag! Efter att mario har tjatat på mig länge att jag komma o hälsa på henne på jobbet så åkte jag och Jamshid dit idag för att hälsa på! Där bjöds det på hamburgare, strips och bea! kan det bli bättre? längesen jag åt mcdonaldsmat så det var gott! Tack så mycket Mario! Idag har hon varit riktigt snäll mot mig :) för efter vi ätit så skjutsade hon hem mig så jag kunde hämta skolböckerna sen åkte vi till skolan och pluggade fram till halv åtta.. Vi har varit riktigt duktiga den här helgen! Sen försöke vi  få tag på astrid som varit i Nyköping hela helgen och träffat gamla klassen.. men vi fick inte tag på henne :(  vi som hade tänkt fråga om hon ville vara med och fika ikväll på Georges.. saknar henne redan, bara efter två dar! men vi får ju se och höra henne i skolan imorgon!! nu ska jag laga en matlåda och sen göra iordning mig lite och sticka till Jamshid.. Imorgon blir de att labba igen, hör jag ordet fotboll igen så vet jag inte vad jag gör! då blir Disa farlig! men det är skönt att det är sista labben!!! sen har jag bara en riktig skoldag kvar! helt sjukt vad det här året har gått fort!!! Nej nu hinner jag inte skriva mer.. nu blir de matlagning! fiskpinnar och mos! mummms!! 

Bye bye then!

Hår!

Hej hej!

Nu ligger jag här i min ensamhet och kollat på lite bilder och märkte vilka hårmakeover jag gjort under detta år.. kan de bero på Sofia tro?

Tänkte lägga upp några bilder på mig och några av mina olika frisyrer under året.. 


    Sommras           Höstas                Vintras                     Nu

Som ni ser började det med långt hår.. sedan har de bara blivit kortare och kortare.. Undrar hur de blir nu till Sommar? Sofia, jag är öppen för förslag! Finns inge roligare än att klippa något nytt, fast frisyren jag har nu trivs jag verkligen med så får se hur det blir efter nästa klippning!

Nu står de inte på förrän sommarlovet är här och jag åker hem till Falun! Det är ju bara fem dagar kvar till skolan slutar, men så har jag ju den där helvetes omtentan i fysik efteråt och en flytt in till City.. Men sen kommer jag Falubor! :D

Nu ska jag mysa ner mig i duntäcket och kolla på en film! imorn blire upp och plugga, sen en tripp till mcdonalds och hälsa på Mario på jobbet :) får se om jag ska ta mig en burgare då eller inte.. är ju inte så där jätte förtjust i mcdonalds.. men Mario har ju tjatat på mig i evigheter att komma o hälsa på.. Så kanske en lilla menyn med bea sås?  
Nu får ni ha de så bra!

bye bye then!
 

bara massa plugg..

Hej hej!

Kom nyss hem från skolan.. Jag o Mario har varit riktgt duktiga i dag! kl 12 åkte vi till skolan och pluggade fysik.. tog endast en rast bara och det var då vi skulle äta vid två tiden.. så vi har fått mycket gjort idag!
jag läste på lite om alfapartiklar och hur Rutherford skickade iväg två alfapartiklar mot guldfolie.. satt och tänkte på hur konstigt det är att de fann alla små elektroner och atomer och allt.. hmm.. och sen att han tog två alfapartiklar, var han säker på att de bara var två han skickade iväg? och hur fick han tag på dem två små partiklarna? ju mer jag tänker på de så blir jag mer irriterad.. jag tror allt är påhitt! han kom säkert på en "cool" formel bara och sen hitta han på de här med alfapartiklarna.. aja. orka gå in så djupt på de, räcker ju med att jag kan formeln.. eller hur? allt om våglängder och frekvens kan jag solklart nu iaf, riktigt skönt! börja känna mig taggad inför tentan! det här kommer nog gå bra!

Nu ska jag snart gå och fixa mat.. blir faktiskt bara jordgubbsfil och müsli ikväll eftersom jag o Mario klämde i oss en varsin pizza innan :P men ni får ha de så bra!!

Bye bye then!

Lyckad kväll!

Hej hej!

Sitter här helt döende nu.. har precis diskat klart och städat bort allt från igår.. Men vilken lyckad kväll de va!!! Gud vad vi dansade! har fortfarande ont i mina fötter. skulle verkligen behöva en fotmassage nu! någon?

Det var mycket folk på Club Caj igår, det var skoj! men sen var de ett gäng gubbar i 50-60 årsåldern där också, och dem var väldigt äckliga! En av dem kom fram till baren och frågade mig vad jag tyckte om dem.. Då sa jag att de var studentfest för studenter och att han kunde komma hit på lördag iställe, att det är då det är gubbfest.. han fatta vinken och gick.. men hans kompis var på som fan hela tiden när jag o astrid dansade, det var såååå äckligt.. fattar inte vad dem tänker på!! Usch! annars var de iaf skit skoj!!!


Mario och Astro!


Jag och Astro! 


Nu orkar jag inte skriva så mycket mer, kan berätta lite mer om igår senare.. tänkte lägga mig och kolla på film.. ha de så bra!

Bye bye then!

Party!

hej hej!
Nu sitter vi här och har precis börjat dricka! gott gott!
Nu ska jag gå och vara social.. men vi hörs immorgon!

slänger in en bild på oss först :)


ha de så bra!

Bye bye then!

Rosa, rosa, rosa

Hej hej!
Har precis vaknat nu efter en kort tupplur! ska snart sätta igång och städa upp och börja göra mig i ordning för partaj! längtar till tjejerna kommer och tills det är dags att korka upp! Blir några goda, rosa drinkar ikväll och teqila rose! De blir gott de! Jag kommer verkligen vara rosa ikväll! köpte lite grejer igår på en pysselaffär så jag har gjort ett par rosa örhängen eftersom det inte finns i någon affär!? har sprungit runt i alla affärer och inga har illrosa örhängen! inte ens kicks, där det kryllar av örhängen i alla andra färger!  konstigt.. aja, nu har jag iaf ett par fina illrosa ringar som passar perfekt till min rosa klänning och till mina drinkar :D har även flätat ett armband i rosaläder.. vet inte riktigt om det blev fint eller inte, är inte riktigt nöjd.. men får se senare om jag tar på mig det också.. Igår måla jag naglarna, gissa vilken färg ;) som tur var hann jag precis bli klar med alla naglar innan den otäcka spindeln dök upp! och som tur är har jag inte sett nån mer spindel än.. puuuuuh! peppar peppar..

nej nu är det dags att kliva upp ur sängen här kan jag ju inte ligga, har mycket att fixa nu, mario anländer ju om en timme redan! Städa, duscha göra iordning mig! det är mycket nu, but I like it! :D Ha de så bra!!!

Bye bye then!

Skräcknatten!

Hej hej!!!

Igår kväll var den mest hemska kvällen jag vart med om!! Har aldrig varit så livrädd tror jag!
Låg i sängen och kollade på Robinsson på datorn, klockan var strax efter 10.. då ser jag i ögonvrån nått svart som bara svischade till över golvet.. Jag tänker: Disa kolla inte dit, kolla inte dit, du vet att det är en liten spindel.. skit i den.. Men så fick jag lov o kolla och det var det äckligaste jag sett!!!!! en stor enorm spindel står vid kanten av byrån o kollar på mig.. den var så stor, trodde inte det fanns så stora spindlar i Sverige alltså! och som ni flesta vet är jag dörädd för spindlar.. till och med dem pytte, pytte små.. Iaf när jag såg den där enorma så blev jag så skräckslagen så jag stelnade till ett tag innan jag fatta vad de va! ställer mig i sängen o hoppar och gallskriker.. Vilken panik jag fick! får tag på mobilen och ringer jamshid.. precis när han svarar springer spindeln emot mig och jag gallskriker, börja störtgrina och trodde ett tag jag skulle svimma.. jamshid försökte lugna ner mig,, men det gick inte.. jag tog sats och hoppa ner från sängen och sprang ut i tvättrummet.. Gud vad jag rädd jag var.. typ som om jag var i ett stort ödehus ensam  med en mördare kändes det som! Jag stod i tvättrummet kanske en timme och grinade av ren panik, önskade att pappa var här så han kunde döda den.. Vill till Falun nu!! vill inte bo kvar här =´( 
Efter ett tag kom iaf min granne Christoffer in i tvättstugan och fråga vad det var, han hade nog hört att jag gormade om en stor spindel.. Han sa att han kunde döda den åt mig och går och hämtar en kvast.. jag varnade honom att den var enorm, men han brydde sig inte i de.. Han går in i rummet och ser en del av spindeln under min säng, vänder sig om och säger: den var ju inte så stor.. sedan kryper han fram till sängen och: Shit! den var ju skit stor!!! hörde jag honom, jag står ute i hallen och darrar av skräck, trodde jag skulle dö på riktigt.. efter ett tag kommer han ut och har den i handden, död som tur var! men jag vågade ändå knappt gå in i rummet så jag tog de viktigaste och stack hem till jamshid.. satt i bussen och panikgrina hela vägen.. undra vad dem andra trodde.. inte att jag satt och grina pga en spindel iaf..
Det äckligaste med spindeln var först för att den var så stor, med tjocka, långa ben..  men sen såg man ögonen på den också!!!! och den var kanske 1cm hög!!och större än matsked i omkrets! Önska jag inte var så rädd så jag hade kunna tagit ett kort på den, tror den måste ha kommit från ett zoo eller nått!
Såg typ ut så här.. och nu överdriver jag inte!!


Nu sitter jag iaf i mitt rum, fortfarande rädd... men skulle det dyka upp en spindel igen så kommer den iaf inte vara större eller inte ens vara i närheten så stor som den igår.. men som sagt, en liten spindel gör mig också skraj! längtar till Mario och Astro kommer så jag slipper vara här själv :(

nu ska jag gå och äta och försöka glömma bort den här hemska händelsen! men det värsta är nog att jag aldrig kommer göra de, var sååå rädd! men ni får ha de så bra, så får ni hålla tummarna att jag inte träffar på någon mer!!!!

Bye bye then!


Club Caj!

Hej hej!

Nu ligger jag här hemma i min säng helt ensam.. börjar få tråkigt så jag tänkte skriva några rader :)

Imorgon blir de Club Caj!!! :D kommer bli så kul! Det bästa med allt är att dem har rosa tema imorgon!!!! så då blir de rosa klänningen på :) Jag, Mario och Astro ska börja tidigt hemma hos mig imorgon, göra ordning oss och dricka rosa drinkar! Vi alla ska ha rosa klänningar, kommer bli så sött!!! Lääängtar!!


Provsmak på min outfit imorgon! The pinklady!! (skippar nog hatten dock ;)


Idag har jag varit flitig i skolan förresten! pluggat fysik från åtta på morgonen till halvsex på eftermiddagen, skapligt va?!
förutom några fikapauser.. Det kommer nog gå bra på tentan tror jag :) hoppas de iaf, så mycket jag pluggat nu och imorn blir det också att plugga.. iaf fram till 1? sen blire hem och sova en timme så man orkar med hela natten!!! ser verkligen framemot imorgon!! wooohhoo!! lääängtar!

nej nu är de dags att sluta skriva för denna gången känner jag.. ha de så bra!!!

bye bye then!!!

lika?

Hej hej!

Idag "råka" jag hamna inne på magnus betnérs "tvillingbrors" facebook, och så "råka" jag sno ett kort på honom.. (sorry ingenjören) men jag måste bara visa hur sjukt lika ni är! inte konstigt att man tar fel efter några glas vin..


Vem är ingenjören och vem är komikern?



Som ni kanske läst i ett tidigare inlägg så gick ju jag fram till "Betnér" och fråga om autograf på kåren.. Hade ju redan sett honom i skolan, så egentligen visste jag ju att det inte var magnus.. nu hitta jag dock inget bra kort på honom att jämföra med.. men man skulle kunna tro att de är samma person.. eller hur?! Näsan och ögonen är ju rena kopian!

I vår skola finns det även en kille som är sjukt lik Felix (han som är med i Hjälp!) När jag och Victor var på öppet hus på skolan så fick vi en chock först när vi såg han, "Felix" alltså.. de hade exakt samma kroppsbygnnad, rörde sig exakt likadant.. vi var typ 100% säker på att de var han eller iaf en nära släkting.. Nu efteråt vet jag att han är en lärare på skolan och vet att de inte är den riktiga Felix.. men man skulle lätt tro de om man mötte honom på stan!!!

Jag vill också se ut som en kändis! typ som Julia Roberts eller någon annan snygg kändis! Då får man skriva autografer och grejer utan att man är känd! hahaha..

nej nu ska jag bege mig.. måste hänga upp lite tvätt.. men ni får ha de så bra!!

bye bye then!


dagarna går..

Hej hej!

gud vad dagarna går snabbt nu! hinner knappt med!!!
Om 2 veckor slutar jag tekniskbasår, om 4 veckor flyttar jag in i min lilla etta! innan dess ska jag plugga till två fysiktentor, packa allt jag äger och har, åka upp till falun och hälsa på och packa med lite grejer där sen ner till jönköping igen och flytta in.. och så ska jag ta farväl av alla i klassen! kommer sakna er så mycket! mest mario och astro såklart, men vi håller kontakten! det måste vi göra!!! kommer sakna er så otroligt mycket under sommaren!

Idag har jag iaf packat klart allt jag inte ska ha med till min nya lägenhen.. allt onödigt jag samlat på mig.. vilken ungdom orkar tex ha 4 olika tillbringare? eller 3 lika stora ugnsformar?  inte jag iaf.. sen har jag typ 50 olika matlådor i alla storlekar.. så jag fyllde en stor kartong ganska snabbt med många onödiga saker som jag ska dra med mig upp till Falun och gömma undan i förrådet.. man vet ju aldrig, jag kanske kommer att behöva en till ugnsform nångång..
nää, nog med flyttsnack.. ni har säkert redan somnat framför skärmen nu.. sorry..

ska ta och lägga mig nu efter ännu ett onödigt inlägg.. men imorgon lovar jag att det kommer hända något roligt som jag sedan kommer att berätta om, läs då! lita på mig ;) ha de så bra!

bye bye then!

Vilken dag..

hej hej..

Idag var det en konstig, väldigt rolig men lite, lite skrämmande dag.. 
Vaknade imorse vid halv 9.. gick upp och klädde på mig, åt frukost och städade rummet.. allt var som vanligt.. sen åkte jag ner till skolan och träffade klassen som precis haft kemitenta.. När jag kommer in står Efraim och nynnar på EMD-baby good night.. och tror ni inte jag får den på hjärnan, nynnar på den hela tiden.. skit irriterande!!! Vi har iaf som tradition att vi går ut och äter tillsammans efter tentan så jag följde med dem till texmex och åt en tacotallrik.. allt kändes helt normalt.. Sen skulle jag o Mario åka till a6 och kolla lite på kläder och jag skulle till onoff och kolla vad det var för fel på min kamera.. Då händer det något på vägen.. vet inte riktigt vad, men vi går runt där som två miffon typ.. skrattar åt allting.. vi var typ helt veck.. vi brukar ju bli riktigt flummiga tillsammans men inte så här grovt! Efter vi var på a6 och onoff så drog vi tillbaka till skolan.. lägger oss nere i fotöljerna nere på studenternas och dör.. kan inte beskriva känslan jag hade inom mig.. tror jag behöver sova lite eftersom det blev  väldigt sent i natt.. låg och kolla på oc fram till 3 nångång.. så det kan ju bero på de, mycket kaffe och ingen sömn? eller var de någonting i tacotallriken tro? hmm..

Slänger in en dagens idag :) det är väl alltid trevligt ?

DAGENS Vill ha: sömn?
DAGENS Klädsel: stora byxor, stor t-shirt och luvtröja..
DAGENS Smink: puder, mascara och lite ögonskugga..
DAGENS Frisyr: ofixat
DAGENS Händelse: jag och Mario blev "höga"!?
DAGENS Låt: EMD - baby goodnight.. inte bra!
DAGENS Planer: förtränga denna dag..
DAGENS Roligaste: Idag har allt vart roligt, verkligen allt!
DAGENS Bästa: paraplydansen ;)
DAGENS Humör: trött, flummig.. kanske lite väl för flummig..

nej nu blire oc och sova lite..

bye bye then!

B1 till B2, kom.

hej hej!

Snackade precis i telefonen med min bästis Eriiiica!!!! Gud vad jag saknar henne! toooookmycket!!! Var ett tag sen vi snackade så det blev ett långt, roligt samtal.. vi hade så mycket att berätta..

Appropå förra inlägget så kom jag att tänka på ett roligt minne då jag och Erica skulle vara med på älgjakt..
Erica skulle sitta med min bror och jag med pappa.. Jag hade egen kompradio men inte erica.. så hon frågade min bror om hon fick låna honoms för hon ville prata med mig.. Victor sa till henne att hon inte fick de, för de skulle skrämma bort älgarna om hon skulle börja prata.. Iställe för att acceptera detta hotar hon victor med att säga åt sin pappa (som är jaktledare för jaktlaget) om hon inte fick prata så skulle inte victor få vara med i jaktlaget nästa år.. så efter många om och men fick hon prata i hans radio.. samtidigt sitter jag bredvid pappa i ett jakttorn och kikar spännande runt efter älgar och hör helt plötsligt i min radio:
-B1 till B2, kom..
jag blir chokad och svarar tillbaka:
-Jag är här B1. vad vill du? kom
för att jävlas lite mer med victor säger Erica:
-Har du hört om den nya mascaran? kom
Efter de fick vi inte prata mer:( alla i jaktlaget hör ju detta samtal eftersom dem är uppkopplade på samma linje.. haha.. tycker de är så roligt att hon pratar om mascara när vi sitter på älgpass.. men det var ju skämt från hennes sida men ändå.. dööör bara jag tänker på de.. 

Ni som undrar varför just B1 och B2 så står de för Blondie 1 och Blondie 2.. har för mig att de är victor som börja kalla oss för de, för flera år sedan.. kanske i samma veva som Erica frågade victor seriöst om man hade stavar när man åkte vatten skidor ;) fast jag är inte säker.. det ända jag vet är att Erica är galen, därför jag älskar henne så otroligt mycket.. Hon äger verkligen!!!! 


Bild från när vi var i Grebbesta och lekte i lekparken :)




Jag och min bäästis i Strömstad!


 

fotbollssnack >(

Hej hej!

Nu sitter jag och väntar på att lasangen ska bli klar.. är riktigt sugen på de nu :P
åt de hela tiden i höstas tills jag verkligen blev less på de, men nu var de månader sen så nu ser jag framemot första tuggan!!

Idag hade jag bara fysiklabb i skolan.. riktigt nice, började halv ett och sluta två.. eller de är meningen att man ska vara klar kl två.. men eftersom min labbpartner, fredrik, och läraren spelar fotboll tillsammans kan det bli ganska svårt att hinna klar med labben innan två.. och det beror inte på att vi är sega med labben, utan pga att dem sitter och snackar fotboll mitt i alltihopa.. Idag blev jag sur (som vanligt) och säger till på skarpen att jag vill hinna bli klar så jag kan gå ner och dricka kaffe med dem andra.. då säger läraren till mig att jag ska bete mig, att det är roligt att prata om fotbollen :O what? tror inte de ingår i fysiklabb att man ska sitta och lyssna på vilken fin fotbollsplan dem har fått eller hur bra matcherna har gått för dem? Iaf tröttnade jag på deras fotbollssnack och fortsatte med labben på egenhand.. men då fick jag skit för de med, inte skit, men att vi ska ju göra labben tillsammans.. ååå vad sur jag blir.. nästa labb ska jag nog sitta bredvid maria och snacka om den nya mascaran som har kommit ut på marknaden.. eller kanske något annat.. så får vi se hur glad min labbkompis blir då.. och hennes.. men när klockan blev kvart i tre blev vi iaf äntligen klara, bara 45 minuter försent.. hann precis ner och ta en kopp kaffe med tjejerna innan de var dags att plugga vidare inför tentan.. är så nervös för fysiktentan nu :S hoppas verkligen att det kommer gå bra!!

nej nu ska jag sluta prata om skolan.. och gå och kolla om lasangen börjar bli klar! mums!!!

bye bye then!

Sofia

hej hej!

Nu är Disa proppis..
när jag var ner på statoil tidigare idag fick jag syn på jordgubbsfil! det var längesen, åt jag jämt förut.. så jag köpte med mig en sån hem och sen räkost! Med andra ord blev det en jätte god söndagsfrukost :)
 
Efter samtalet med min syster Sofia igår ville jag bara hem!! saknar er alla så mycket!!!  Jag är så stolt över Sofia nu när hon gått klart frisörskolan och ska öppna eget på måndag!!! så glömmer jag att gratulera.. förlåt, skäms jätte mycket :(
Men ett tips till er alla: klipper er hos henne, på 90 grader..  hon är såå duktig!!!

jag och min älskde syster!

Saknar dig och alla andra där hemma! men vi ses snart! och då ska vi ha de gemytligt:) Älskar dig!!!

bye bye then!

Statoil = frukost

hej hej!

Vill någon komma och ge mig frukost på säng?
Vaknade nyss och var på väg mot kylen, då jag kommer på att jag åt upp sista filen igår när jag kom hem.. så nu sitter jag här med skägget i brevlådan, utan frukost!!  helt tomt i kylskåpet :(  undra om jag kanske ska ta och matstrejka idag igen.. då slipper jag gå och handla på statoil.. det roliga är att jag är sugen på att gå ut och gå en långpromenad, men jag orkar inte gå till statoil (5min bort) och köpa frukost.. voj voj.. ska nog ta mig i kragen nu, och gå ner.. är så grymt sugen på korvtoast!!!  

Disa kan, hon klarar allt, hon är bäst!!



nu är jag halvvägs uppe.. statoil, here I come!!!

bye bye then!

nice kväll!

Hej hej!!

Nu har jag precis kommit hem från stan! en riktigt lyckad kväll om man bara ska ut och ta de lugnt!
Först blev de båten ute på piren som gällde! de var mysigt, tog en öl och kollade på två blondiner som trodde de var playboys kaniner.. ta inte illa upp alla blondiner, jag är själv en blondin.. en smart sådan.. sätter inte på mig sådan kort kort klänning så man visar halva arslet.. eller en av dem hade genomskynliga volanger, så hon trodde nog hon skymmde undan skinkorna, men de gjorde hon inte.. jag, mario och astro satt som fågelholkar när de kom gående.. men folk får vara som man vill.. no fence lixom..

efter att solen gick ner vid åtta tiden blev de väldigt kallt.. så vi bestämde oss för att fortsätta på amour.. en liten innekrog.. tog en öl till och sedan var de dags för astro att cykla hem.. stackar astro som har den kända dalviksbacken (två kilometer rakt uppåt!!!!!) att kämpa sig uppför varje gång hon ska cykla hem... inte ens en elitidrottare kan nog ta sig upp för den backen på cykel.. iaf, jag o mario som hade kollat upp vilken buss vi kunde ta fick sitta kvar ett tag till.. då ser vi en dejt sittande vid bordet jämte.. hon satt och rörde om sin drink, sakta men säkert, medan killen satt och snackade på som fan.. man såg verkligen att hon ville dra därifrån stackarn.. hon hade satt på sin finaste klänning och han hade hål i strumporna.. men tillsist fick han nog till en rikttig klockren kommentar för hon börja skratta och sen gick dem därifrån tillsammans..

det var en riktig rolig kväll vi hade och jag hade gärna fortsatt om de inte var för att man skulle upp och plugga imorgon.. inte lika viktigt för mig som de är för mario och astro men jag känner att jag MÅSTE klara det här nu!!!  

min kamera har börjat strejka, vet inte vad den håller på med!!! men den vill inte som jag vill så jag haar tvärr inga bilder från kvällen :( men jag kan visa mina snygga, älskade skor! med,hör och häpna 7cm klack! jag är lika chokad som er! haha..



...och med det säger jag god natt!!!

ha de så bra, vi hörs imorgon!!!!

Bye bye then!

En solig dag på piren!

Hej Hej!

Imorse vaknade jag vid halv tio av att solen kikade in mellan springorna.. jag var fortfarande trött och bestämde mig för att testa gå ut och lägga mig i solen och försöka somna om.. Jag tog med mig en kudde och ett lakan ut på gården och blev riktigt chokad över hur varmt det var! efter två timmar ute blev jag för överhettad och bestämde med astrid att vi skulle gå och ta en glass på piren :P Det var riktigt mysigt! Jag älskar verkligen Jönköping på sommaren! det är som en utomlandsstad! med all vatten och alla uteserveringar.. Idag kände jag verkligen att sommaren är här! sitta på bryggan i endast korta shorts och ett linne och med en mjukglass i handen!! Älskar det!

Nu har jag precis kommit hem från stan och ska snart börja göra ordning mig och så, för om två timmar ska jag möta upp mario och astro igen nere på piren.. men då blire ingen glass utan då ska vi sitta på utebåten och ta ett glas öl och sitta o snacka.. hört att det är många som ska dit ikväll! kommer nog bli väldigt trevligt :)

nu ska jag nog kolla på ett avsnitt OC, mario hade med sig säsong 4 till mig igår.. får lite dåligt samvete att jag inte är ute nu när det är såå fint.. men det har vart fint hela veckan och det kommer fortsätta vara så här varmt så det gör nog ingen om jag kollar på ett avsnitt.. Ha de så bra allihopa!!

bye bye then!

myskväll med chirre, dirre och lärre :P

hej hej!

har lite tråkigt, så jag skriver ännu ett inlägg :)
sitter och väntar på att mina chicken nuggets ska bli klara i ugnen.. glömde visst ta upp chichi-kebaben från frysen..
Väntar också på att mario och astro ska komma.. för ikväll ska vi ha myskväll!! vi ska gå och hyra film på hemmakväll köpa med oss chips, dipp och coca-cola och sen mysa ner oss i min säng o gotta oss :P är så grymt sugen på chips nu så jag vet inte vad jag ska ta mig till!! minns inte sist jag åt chips faktiskt.. har ju haft min nyttiga period nu.. med vindruvor, minimala matportioner och mycket vatten.. igår åt jag även jordgubbar!!! riktigt gott var de! så nu är det daggs att gå upp dem få hekton jag gått ner :)

Längtar till jag får sommarlov nu! så jag får komma hem till mamma o pappa och alla mina syskon!!! saknar er tokmycket!! saknar pappas mat, mammas gosiga kramar.. saknar allt hos er! meen nu är de tre veckor kvar bara! hoppas jag! men sen blir ni inte av med mig förren i augusti!

oj, nu bränner maten vid.. måste käka.. ha de bra!!

bye bye then!

frågor och svar!

Hej hej
ska svara på lite frågor hära..

Lovar du att vara ärlig? Mig kan man aldrig lita på! hihi..
Smeknamn: Korven, Diso, Dirre, Dasevad m.fl. ni vet kärt barn har många namn:)
Har du något utländskt påbrå? Stolt halv finsk
Beroende av: Droger, så som kaffe och snus..
Vad tycker folk om dig? dem tycker att jag är bäst! vissa har bara inte kommit på de än..
Brukar du skratta för dig själv? Jag skrattar förfullt just nu! fast jag sitter här helt solo..
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Ja, jag ser inte dig. (jamshid som skrev i sömnen)
Var bor du? Jönköping
Trivs du där? Det gör jag :) men hade önskt att Falun låg i grannkommun
Äger du några converse? Nej det har jag inte.. men min kompis Mario har de :P
Sprit, cider, vin eller öl? Öl på sommaren, vin på vintern..
Brukar du bli för full? Aldirg.. okej, ibland..
Är du allergisk emot något? nej jag är en tålig kvinna i mina bästa år!
Nästa mål i ditt liv? bli miljonär på bloggen ;) skämta..
Hur svarar du i mobilen? Disa, fast personen som ringer redan har sagt hej Disa..
Brukar du komma i tid? Jag är en halvtimme före..
När mår du bra? När jag är med dem som jag tycker om! Familjen och mina kompisar
När blev du fotad senast? när jag konfimera mig..
Hur känner du dig nu? trött och rolig..  hahah..
Vad saknar du? min lön från Scania
Hade du en bra kväll igår? Ja det hade jag! ni skulle bara veta ;)
Rakar du benen? Ja, fast nu var det ett tag sen.. de kan mario och astro intyga.. :S
När brukar du oftast försöka sova? när jag är för trött för att orka vara vaken..
Vill du hellre ha mail än brev? finns inge roligare än att få brev!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? nej, ni får nog gå förbi engång till..
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag? skriva i snön :D
Vad är det värsta du vet? Det ska jag nog inte nämna.. 
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Mysgubben, förutom att han börjat röka.. de gillar vi inte!
Vad längtar du till? mario, astrid och en skål med chips :P
Har du bra vänner och äkta vänskap? jajämen.. går inte att bytas ut :)
Vad använder du för shampoo? silverschampoo
En speciell dag du minns: Finns många speciella dagar!
Hur gammal är du? 20 bast
Tycker du om någon just nu? ja, de gör jag!
Om fem månader: orkar inte räkna vilken månad de är då.. men jag pluggar väl kvar i jönköping då iaf..
Vem ringer du när du är arg/ledsen? Mamma/pappa, Sofia, Erica, Jamshid, Mario, Astro.. alla..
Har du sovit i din egna säng inatt? hemligt ;)
Har du strumpor på dig nu? nej inte när de är sommar!
Är det okej att gråta? dum fråga.. alla gråter, varför skämmas över det?! släpp ut de bara!
Vad skulle du göra om du vann en miljon? Ge bort hälften till dem som behöver! sen leva ett lyxigt studentliv!
Har du piercing? yes. näsa och navel..
Vill du gifta dig? Klart!
Vill du ha barn? Viktigast!
Solar du ofta? mitt mål inför sommaren är att varabrunare än mario.. så de blir nog väldigt ofta..
Är du bra på att laga mat? jamshid kommer och lagar min mat.. haha..
Vad dricker du helst när du är törstig? jordgubbssaft!
Tycker du om sushi? det är riktigt gott! men riktigt dyrt :(
Vad äter du helst när du ser på film? chirre, dirre och lärre :P
Är du morgon- eller kvällsmänniska? kvällsmänniska

nu är jag död... var väldigt mycket frågor det där.. puhhhh..
nu ska jag gå och laga mat.. blir chichi och ris :)

bye bye then..

Bakis, men väldigt aktiv!

hej hej!
Sorry att jag inte skrev något igår, mådde illa och var alldeles för trött! men de är sånt man få ta! 
I onsdags hade vi verkligen kul! tjejerna kom hem till mig vid halv sex, vi korkade upp på en gång och börja göra ordning oss för sista kvällen på kåren, det fick bli min svarta tubklänning och stort, tuperathår:) sen satt vi och flummade ända tills det var dags att börja röra sig till kåren! eftersom det brukar vara gratis inträde innan 10 så tänkte vi vara ekonomiska och vara där innan, ni vet för fattiga studenter som oss så är varenda krona värd mycket ;) 
När vi kom in så var det inte så mycket folk där så vi gick upp på övervåningen och tog en soffa, köpte ett glas vitt och satt och snackade..  
Då kommer det fram en utbytesstudent och börja snacka med oss, hon hette Simona och var från rumänien och hon var hur gullig som helst! och som alla vet är jag väderlös på engelska. så jag börja ju hitta på ett eget språk där, en blandning mellan svenska, engelska och något helt annat. haha.. tillslut sa hon till mig att de är bättre att vi snackar på svenska eftersom hon lärt sig massa svenska sen hon kom till sverige,  och hon var riktigt duktig! jag blev imponerad!

Efter ett tag när vi hade druckit upp så gick vi ner och dansade, jag och Maria sprang runt och visste inte riktigt vad vi gjorde.. men kul hade vi! Sen när klockan börja närma sig halv två blev vi hungriga och beställde en god hamburgetallrik! det var riktigt gott! Medan jag sitter där och äter på mina pommes så ser jag Magnus Betnér, eller hur han nu stavar sitt efternamn, sitta vid bordet jämte.. Då fick jag ju bara lov att gå och frågade efter hans autograf. väldigt korkat nu efteråt eftersom jag redan visste att det inte var han, fast jag lovar, de är riktigt lika! Han och hans flickvän var väldigt trevliga så jag satt kvar en stund och snackade med dem! Sen blev jag och Mario trötta och bestämde oss för att gå hem.. på vägen ut från kåren slog jag på en vakt i magen två gånger.. det är inte ofta man får göra det..  haha.. 

Det brukar ta en kvart att gå hem till mig från kåren, men denna natt tog det oss över en timme.. vet inte varför men på vägen hem så var de åla på backen som gällde, och bergsklättring.. Maria tog av sig sina 11cm klackar och för engångs skull kunde jag se ner på henne! haha,, hon såg ut som en lite dvärg.. därför behöll jag mina klackar på.. när vi tillslut har lyckats tagit oss upp för sista backen och lägger oss i sägen somna vi på engång.. 

Tre  timmar senare ringer väckarklockan och jag kommer på att jag lovade mario och astro att gå till skolan och skriva anteckningar åt oss alla tre.. så de var bara o kliva upp, gå till skolan och vara aktiv på lektionerna.. och tro det eller ej så var jag nog mest aktiv i klassen, hann svara på alla frågor först av alla.. fast jag halv sov lite då och då..  Peo blev så chockad att han trodde jag ljög när jag sa att jag var klar.. Ibland blir jag såå förbannad! vill typ döda honom! 

när klockan blev halv tolv slutade äntligen lektionen och jag mötte upp mario och astro för att äta kebabtallrik! vår favorit!
sen blev de hem och lägga sig o ta igen lite sömn jag missade.. men dra ballarna i gruset vad kul vi hade i onsdags! kåren slår alla krogar jag vart på, och det är många.. 

Nu ska jag nog packa ihop lite grejer och gå o plugga fysik.. vill inte att peo ska tro att  jag ljuger nästa gång jag är duktig på lektionerna!!! det är bara en månad kvar och bara två tentor kvar. så nu jävlar!!!     

bye bye then!



RSS 2.0