När föräldrarna lämnar boet..

Hej hej!

Nu har mor o far lämnat kniva för två veckor framåt.. dem ska upp till lovikka och sen till norge på fiskesemester, är lite avis vill också havsfiska! men detta innebär iaf att jag har huset för mig själv :) eller jag menar jag, Jamshid och Jas har de:) så igår åkte jag in på bolaget och köpte hem massa gott att fylla kylskåpet med.. hihi.. måste ju passa på :D

Nu ligger jag och väntar på Jamshid, Victor, Emma och Daniel som ska vara här vilken minut som helst.. då blire att gå ut i de fina, underbara vädret och spela kubb, boul och massa annat och dricka några öl!

och ikväll kommer Sofia hit :) jag och Jamshid har bjudit henne på middag, eller det var nog hon som bjöd hit sig själv tror jag.. haha.. Det blir iaf Tacopaj på menyn! finns det nå godare? Älskar de!!

Nu kom jamshid hem hörde jag.. måste dra, för dem andra kommer nog snart också..  

Ni får ha det så bra allihopa!

bye bye then!

midsommar!

Hej hej!

Tänkte bara skriva att jag hoppas att alla får en bra midsommar!

Själv sitter jag hos bror min och har myskväll med honom och Emma! Sen ska jag åka och hämta upp Jamshid och mysa med honom :) Är så glad att han kom till Falun idag!  :D

Vill även be om ursäkt att jag vart dålig på att uppdatera.. men det beror på att jag mått lite dåligt :( men jag lovar på att bli bättre :)

Nu ska jag gå och äta fruktsallad och glass och sen spela lite kort och busa lite :)
Nu får ni ha det så bra allihopa!

Bye bye then!

Hemma igen!

Hej hej!

Nu är jag tillbaka i Falun, saknar Jamshid redan.. men han kommer förhoppningsvis hit till helgen :D

Jag, mor och far har haft det riktigt mysigt idag efter att jag kom hem!  Vi stack iväg till kupolen och gick runt i affärer men det blev ingen shopping för min del (har ju vart runt på massa olika köpcentrum i Stockholm och shoppat redan :) men vi var in på en vildmarksaffär för pappa skulle köpa ammunition för sitt presentkort där.. då hittade jag och mamma en konstig grej för hundar, vi stod länge och försökte komma på vad det var för något.. det var typ en väst med en "bulle" på.. hmm.. ska inte säga vad mamma trodde att "bullen" var till för, men jag kan ju säga att jag aldrig har skrattat så mycket! hahaha.. och pappa skämdes verkligen över oss när vi berätta för honom vad mamma trodde.. Han kollade på västen och sa att "bullen" var ett fack som man ska ha pejlen i och inte till för något annat!! hahaha.. hur skulle jag och mor kunna veta det!?  

Efter det åkte vi iaf och åt på en jätte fin resturang, det var super gott! Sen blev de hem och ta ryggläge i soffan :)

Nu ska jag lägga mig o sova så jag är pigg imorn bitti så jag orkar gå mil-vändan med Jas! ska vara duktig nu och börja gå den varje morgon :) tar ca 1h och 40 min att gå om man går lite raskt! Det behöver jag!

god natt nu allesammans, ni får ha de så bra!!

bye bye then!


En snabbis :)

Hej hej!

Tänkte passa på att skriva en liten snabbis nu innan vi ska äta :) 
Jag har det fantastiskt bra här i Stockholm! Är så mysigt att få umgås med Jamshid och hans föräldrar! Vi har mest vart och shoppat varje dag, så nu är inte ekonomin den bästa om man säger så.. men mycket skor och linnen har jag iaf :)

Ikväll ska jag och Jamshid gå på bio! vi ska kolla på änglar och demoner! hört att den ska vara riktigt bra, så nu hoppas jag att det stämmer :) 
 
Nu står det inte på förren jag ska åka hem till Falun igen! åker ju hem på tisdag, börjat saknat min mor o far redan faktiskt! Så hinner jag bara vara hemma en vecka och sen åker dem iväg två veckor.. 

oj oj! nu hinner jag inte skriva mer, maten är serverad och allt, bara jag som fattas.. Ni får ha de så bra så skriver jag mer och berättar när jag kommer hem på tisdag!!!

Bye bye then!


Blir borta en vecka..

Hej hej!

Nu drar jag till huvudstadden, Stockholm! Ni får ha det så bra! kommer nog inte skriva så mycket därifrån.. kommer tillbaka till Falun på tisdag nästa vecka!


Ska snart åka iväg! jag längtar!

bye bye then!


Stockholm!

Hej hej!

Imorgon åker jag till Sthlm! längtar verkligen dit nu! Har vart och köpt biljetterna nu, så allt är klart :) har hunnit packa lite också, men de är så svårt och packa tycker jag! packar alltid i alldeles för mycket kläder! voj voj.. men de är ju bättre att packa för mycket än för lite iaf :)

Nu ska jag gå och hjälpa mor med maten, det bli kyckling idag :P mums!
Ni får ha de så bra allihopa!!

bye bye then!

Ge mig lite tur någongång!

Hej hej!

Ligger i min säng nu och saknar Jamshid så oerhört mycket! det går inte att beskriva med ord! Är så glad att jag ska åka och köpa tågbiljetter imorn! Vill vara med dig nu!!!!

Igår på Etage gick det bra att stå i kassan, väldigt stressigt och så men det var kul! Träffa massa gamla kompisar som man inte sett på år! men så klart ska jag ju inte ha sån tur inte! När vi hade slutat så hitta jag inte min jacka inne i personalrummet.. Ett band hade varit där inne och en till känd tjej (vill inte nämna nå namn)  innan spelningen och jag misstänker att dem råkat fått med sig min jacka när dem gick.. Hade ju dumt nog hängt min jacka över en soffa där inne.. men min väska låg kvar fint och prydligt på soffkanten med alla värdesaker i.. Men det värsta med att jackan var borta var ju att mammas bilnyckel låg i den.. VARFÖR? det här händer inte! Just nu mår jag så fruktansvärt dåligt! har typ grina hela dagen pga den där nyckeln! Alla i personalen hjälpte till och leta efter jackan igår, vi var nog kvar över en timme och letade och ringde runt till bandet och fråga om de hade fått med sig jackan.. men utan resultat..

Jag tänker aldrig mer låna nåns bil igen! Heller aldrig köra bil! Inte ens peta på en bil! Jag hatar bilar!!

Varför ska jag ha sån otur hela tiden!? Först problem med gamla golfen.. Suttit efter vägen mitt i natten över en timme innan jag lyckadesväcka pappa så han kunde komma och hämta mig.. sen det här, grejen är att jackan inte känns så viktig just nu, men ändå var det en jäkligt fin och dyr skinnjacka som jag köpte förra året, skulle ju aldrig ha råd med en sån nu! åååååååååååååå.. Ge tillbaka jackan och nyckeln NU!!!

 Är så less på den här oturen! känns så skönt att få åka ifrån ett tag och åka till Jamshid! ligga och hålla om honom och bara vara.. längtar verkligen!!!


Min älskling! Saknar och älskar dig massor!







Myser med Jas!

Hej hej!

Det mysigaste att få vara hemma är att jag alltid får Jas som nattgäst :D han har sovit med mig varje natt sen jag kom hem! Pappa börjar bli lite svartsjuk på att Jasse alltid vill vara med mig nu. haha.. Just nu ligger jag och Jas och ska  ta en eftermiddagslur.. Är skit trött eftersom jag aldrig får sova ut på morgonen pga far min, idag var han snäll och tänkte ge mig sovmorgon men kunde såklart inte hålla sig och kom och väckte mig halv tio.. eller nej juste, han kastade hunden på mig så det var ju hunden som väckte mig.. inte pappa! haha..
Så nu är jag trött och ska sova lite eftersom jag ska börja jobba ikväll! är väldigt nervös ska ni veta :S hoppas det inte kommer massa överfulla, dryga människor på Etage.. Ska ju sitta i kassan där vid entrén :D 


Så här mycket tycker vi om varandra!


Min gullehund!


Vart är mina kompisar?

hej hej!

Nu har jag vart i Falun i fyra dagar och jag har inte träffat på någon jag känner förutom famijen.. har sprungit runt i stan varje dag och ändå inte sett skymten av någon som jag känner igen.. vart är alla? har jag missat nått? Mina närmaste kompisar vet jag att dem inte kommit Falun än.. Erica jobbar ju i Sthlm under veckorna, och dem andra pluggar lite över allt.. men alla andra?

Imorgon ska jag iaf med syrran och hennes kompisar på party och sen ut på falukalaset :) då hoppas jag att jag känner igen lite fler ansikten! haha.. jag känner mig verkligen mobbad nu! Har hängt med mor och far hela dagarna typ, men det är så roligt ändå :D älskar att få vara med dem och speciellt nu, eftersom vi kunnat vart så mycket med varandra när jag bott i Jönköping!

Nu ligger jag och väntar på att maten ska bli klar, det blir grillat! min favorit rätt!!! ååå så gott!!! mumsfillibabba!

bye bye then!

okej, aldrig mer buss..

hej hej!

Har nog aldrig svurit så mycket i hela mitt liv som jag gjorde idag när jag skulle in till stan på möte.. Jag vaknade en timme försent och fick därför skit bråttom.. kollar snabbt ut genom fönstret och ser att deet spöregnar ute.. Jävla bil helvete muttrar jag för mig själv och letar igenom hela huset efter ett paraply.. Blev riktigt glaad när jag till slut fann en :) Sen öppnar ytterdörren och ska påbörja min långa vandring ner till bussen som ligger 3km bort.. Efter tre stegmärker jag att paraplyt är helt trasigt.. har inte tid att springa in igen och fortsätta letandet efter en ny.. så jag gick i spöregnet, skrek och svor! Hade en hel sjö i skorna, hela jag var pissblöt och så ska jag på ett jobbmöte.. kul!

Sen träffa jag iaf pappa på stan efter mötet och han bjöd mig på lunchbuffé på China thai :) riktigt gott! Sedan har vi två haft en riktig mysdag, mamma kunde inte vara med eftersom hon skulle på avslutningsbal för sina treor.. lite tråkigt, hade ju vela myst med henne också! men det får bli nån annan dag, ska ju vara hemma i 2,5 månader till :D

Nu är jag riktigt trött och ska sova.. så god natt på er!

bye bye then!

Tar bussen i fortsättningen!

hej hej!

Hatar min gamla golf! Vi som var bästisar och nu gör du så här! VARFÖR? Först kopplingen, sen batteriet och i natt försöker du köra ihjäl mig!! vad har jag gjort?? Vi som var kings of the road.. :( i fortsättningen går jag väl tre kilometer och tar  bussen! Dumma dig!!!

ny frissa :)

hej hej!

Idag har jag vart hos min syster på salongen och klippt och färgat håret :) Guud vad nöjd jag blev! blev riktigt fint! Du är bäst Sofia!
Det är så roligt också att vara på 90 grader för alla frisörer där är så sjukt roliga :) medan min blondering satt i, så satt vi inne i personalrummet och drack kaffe och försökte lära oss att skaka på rumpan, haha.. Johanna visade även oss hur man dansade foxtrot :) det verkar verkligen kul! Längtar tills nästa gång det är dags att färga utväxten och klippa mig :D
Tack än engång Soffan för att du fixa mitt hår!!


Jag o min nya frisyr :D


högra sidan :)


väntra sidan :)

Efter håret var klart gick jag och Sofia runt på stan en stund innan vi gick och luncha! Det var riktigt kul att få umgås med henne, det var ju över två månader sen sist! Ska åka hem till henne ikväll igen och ha myskväll :) gud vad kul det är att vara hemma! men jag saknar förstås Jamshid! och Astrid o Maria! men vi ses snart! ha de så bra allihopa!

bye bye then!

jag är glad!

hej hej!

Nu är jag så glad för så många saker!

1. Är hemma i Falun!
2. Slippa källaren! (det bästa)
3. Har en egen lägenhet i Jönköping!
4. Ska snart få träffa min syster Sofia!
5. Få äta pappas mat!
6. Jag har sommarlov!

men jag är också ledsen för några saker!

1. Att jag inte får träffa jamshid när jag vill :( saknar honom så mycket nu!
2. Inte heller få träffa mario och astrid på ett tag!
3. och inte heller min nya lägenhet som blev min igår.. 
4. Att inte min älskade garderob fick plats i lägenheten!
5. Att mamma och pappa är på jobbet nu, vill ju vara med dem!
6. Att det regnar i Falun idag :(

men man ska inte klaga.. jag är glad!!

nu ska jag gå ut och gå en sväng med Jasse-hund.. ha det så bra!

bye bye then

Hemma i Falun :)

hej hej!

Har nyss kommit hem till min saknade lilla by, Kniva :D ligger och myser med vovven! han blev så glad när jag kom hem så han visste inte vad han skulle ta sig till :) han är såå sööt!

Nu har jag även flyttat klart nere i Jönköping! är skit nöjd över min lilla etta med eget kök, egen toalett och ingen Christoffer 18! kan det bli bättre? åå vad glad jag är! Tack Victor, Fredrik och Astrid som hjälpte mig flytta alla mina saker! Vad skulle jag gjort utan er?

Efter att vi var klara med flytten så gick vi till piren och åt entrecote, det var riktigt gott! Sen träffa vi maria och åkte trampbåt runt piren:)  sen gick jag o Victor hem till mina lägenhet och vila innan vi begav oss hem till Falun.. Vi var riktigt trötta efter flytten och Victor hade sån otur som fick feber och ont i halsen stackarn :( Det  tog nästan fem timmar att åka hem och minst tre av dem timmarna satt vi i en bastu och lökade sönder oss! sån otur att hans ac på bilen gick sönder för några dagar sen.. men men, vi överlevde och nu ligger jag här i min lilla säng ute i Kniva och myser med Jasse :) Imorn blire att sola och sen träffa Sofia! längtar!


Jag och Jasse! Han ville var inte så sugen att vara med på en bild.. kanske skäms över sitt nya fästinghalsband :( 

Nu ska jag lägga mig och sova.. Ni får ha de så bra!

bye bye then

piren!

Hej hej!

Nu har jag bott på bymarken i snart ett år och jag har aldrig haft en sån rolig hemfärd nångång, synd att man ska hitta den "hemliga" och roliga vägen sista gången man går hem.. Jag och victor tog inte den vanliga gångvägen hem utan vi tog tågvägen hem.. vi har gått balansgång och sprungit ikapp på rälset.. hahha.. det var roligt.. Innan satt vi på piren och drack öl. det  var meningen först att bara ta en, men en öl kan ju lätt bli två och så vidare ;) men nu är det läggdags, vi ska ju upp redan kl 8 imorgon och börja med flytten.. ha det så bra!

bye bye then!

RSS 2.0