trött.. men taggad!

hej hej!

har precis kommit hem från skolan, blev en riktigt kort dag idag :) så skönt att matten är helt färdig och att jag inte behöver gå på kemin längre!! Nu ska jag sova en timme, eller kolla på en film.. sen blire storstädning! dryyyygt! men måste ju vara fint när man får besök!

Fick ett jätte gulligt brev idag också! ligger och läser det om och om igen..  det är så fint och känsligt skrivet!  älskar dig också jätte jätte mycket! det vet du! <3

blir ett väldigt kort uppdatering nu eftersom jag är sjukt trött och tänkt sova en stund innan städningen.. om 5 timmar kommer tjejerna hit och då måste det vara fint, eller finare iaf.. ser ut som ett bombnedslag här typ, fast jag städa för två dar sen.. voj voj..

ha de bra nu!

bye bye then!

Sista kvällen på kåren!

Hej hej!

Idag har jag varit jätte duktig i skolan! Började med att jag fick tillbaka mattetentan! Jag klarade den!! Jag är såå bra!
Nu återstår de bara två fysiktentor och sen en flytt till Östra Storgatan 59 innan jag kan åka hem till Falun och ha sommarlov!
Efter skolan satt jag och Astro kvar och pluggade i 5 timmar, hon pluggade inför kemitentan och jag inför fysiktentan som är om två veckor.. när klockan närmade sig fem blev jag hungrig och gick hem.. 

Mario ringde mig för en stund sedan och berätta att champangegaloppet som vi tänkte gå på imorgon har blivit inställd, men att kåren skulle vara öppet som vanligt.. Vi tyckte det var tråkigt att champangen blev inställd och tänkte först skita i kåren helt, men så kom mario på att det är sista tillfället att kunna gå på kåren för vår del innan sommaren så då kan vi ju inte banga! vi är ju inte direkt dem som bangar när det handlar om fester! haha.. men det kommer bli drygt på torsdag o dra sig till skolan kl 8.00.. Men sånt får man ta om man ska gå ut o ha kul med världens bästa partypatrull :D


Bjuder på lite bilder :)
Jag, Astro och Mario




Nu har jag inte tid mera.. tog typ hundra år o lägga upp bilderna eftersom jag överskridit mitt mobila bredband ett antal gånger.. skit drygt, är man beroende av internet så är man.. nöden borde inte ha någon lag! Har man inga tv-kanaler så måste man ju se dem bra programmen på datorn, har man inte laddat på mobilen så måste man ju få tag på folk genom facebook.. men inte ska jag vara bitter för de..
Ska jag försöka ta mig in på facebook och kolla vad som händer..
Ha de så bra!!

Bye bye then!

Fast and furious!

hej hej!
Igår kväll var jag o Jamshid och kollade på den nya fast and furious filmen på bio! den var riktigt bra, mycket bättre än dem andra! det var mer handling i den här filmen och inte bara snygga bilar, och åka fort..

idag fick jag klara besked att jag inte behöver göra kemitentan nästa tisdag eftersom jag redan har betyg i det från gymnasiet:) känns riktigt skönt, då kan jag lägga all tid på fysiken nu dem sista tre veckorna! eller inte all tid, för på onsdag ska jag, mario och astro på champangegalopp på kåren! vet inte riktigt vad de går ut på men vi ska nog iaf få dricka champange:) om inte, så blir jag väldigt besviken! haha..

nej nu ska jag gå ut och lägga mig i solen, det är fortfarande 22 grader varmt! helt sjukt, men jag älskar det!!!
 bye bye then!

Lägenhet :)

Hej hej! Nu är jag så lycklig o glad!!
Jag har fått tag på en lägenhet mitt i Jönköping! Flyttar in 1:a juni=) Längtar att få komma bort från den här äckliga källaren! mitt rum är ju fint men köket och toaletten gör ju så man mår illa! bläää..

Nu ligger jag och väntar på att Jamshid ska komma, han följde med mig igår och handlade mat och tipsade om massa gott, men nu vet jag inte hur jag ska laga till de, så han är på väg hit nu och ska laga mat åt mig :P vilken lyx! det ska bli en köttfärsröra med massa bönor och sallad o grejer, vet inte riktigt vad han har tänkt sig.. men det blir nog mums!

Hade sista matte tentan i fredags förresten! så nu får ni hålla tummarna på att jag klara den! isf har jag bara två fysiktentor kvar, sen sommarlov!!!!!! Då ska jag åka hem till Falun till min älskade familj som jag saknar så mycket!! Så ska jag sola och bada varje dag! :D

Sommaren är ju redan här nu i jönköping, fast det är april!!! I fredags var vi på vätterstranden, sola, grilla och spelade kubb nästan hela klassen och det kändes som det var mitt i juli!!! var nog runt 25 grader varmt! jag och mario bada till och med i Sveriges största sjö! okej... vi sprang i och sen upp direkt, det var svinkallt i vattnet!!! haha..

nej, nu har jag inte tid att skriva mer.. ha de bra!

bye bye then!

RSS 2.0