tröstshoppat!

Hej hej!

Imorse vakna jag och var på dåligt humör eftersom jag fortfarande inte har blivit frisk!!! har knappt kunna sova på hela natten för min hals är så igentäppt! Orkar verkligen inte va sjuk längre! När klockan var två så kom jag på att jag måste gå till stan och köpa skolböcker så då var de bara att kravla sig upp ur sängen och klä mig varmt.

På vägen till Bokaffären går man förbi h&m och alla andra klädaffärer och eftersom jag tyckte så synd om mig själv måste jag tröstshoppa lite tänkte jag :) så jag gick in på H&M och hittade en sån där hatt som farfar har!! Sist vi var och hälsa på farmor o farfar så prova jag hans hatt och alla tyckte jag passade i den, så nu fick jag ju lov att köpa den! Den kostade bara 99kr också så det var bra eftersom jag inte har så jätte mycket pengar nu.. så nu var tröstshoppandet över tänkte jag och fortsatte till bokaffären.. När jag hittade boken "material läran" som jag skulle köpa fick jag en chock!!! 549kr! och det är med studierabatten!  voj voj.. En ledsen Disa gick ut från bokaffären med boken och 549kr fattigare.. men som ni förstår måste jag ju passera H&M igen påvägen hem så då blev de att gå in och tröstshoppa igen! Denna gången hitta jag den efterlängtade stickade tröjan med jätte stor krage som jag letat efter länge! tror ni jag blev glad? När jag kom ut från affären var jag en glad Disa med leende på läpparna :) tror även jag blev lite friskare efter mina två tröstgrejer jag köpte idag:D


Jag med min nya hatt :)



Material läran som kostade 545 spänn!


mun nya stickade tr


kall kycklingsgryta är väl också gott?

Hej hej!

Idag mår jag mycket bättre :D Hoppas verkligen att jag är helt frisk imorgon, för då ska jag gå på stan hade jag tänkt! köpa lite skolmaterial! lite fina färgpennor, sudd, block och materialläran! Sen på kvällen ska jag hem till Frankie och Andreas och ha lite myskväll med dem :) Ska bli så trevligt! Dem två är så söta och snälla!

Idag har jag bara varit hemma legat o kolla på MTV hela dagen verkligen! haha.. men vid tre tiden kom Sawen och Gona hit och hälsa på:) roligt med oväntat besök! Sen har jag lagat mat åt mig och Jamshid, gjorde min enkla kycklingsgryta med ris! Gott och enkelt, så varför inte? Grejen är bara det att Jamshid inte kommer förrän om en timme ungefär:( så det blir väldigt sen och kall mat.. han har vart i skolan i dag o pluggat, han trodde de skulle gå fort men det gjorde det tydligen inte.. men det är bra att det finns micro:D

Om fem minuter börjar Sagan om ringen del 3! Har följt dem andra två filmerna på tv i helgen så nu måste jag kolla på den sista också :) Så nu ska pyjamasen på, sen krypa ner i duntäcket o kolla, hoppas på att Jamshid kommer snart ska jag också göra :)

Ni får ha det så bra alla!!

bye bye then!

Insparken avslutad!

Hej hej!

Nu är insparken helt slut.. både skönt och tråkigt! Har varit riktigt kul dem här två veckorna, samtidigt har det vart riktigt jobbigt ibland eftersom jag blev sjuk redan tredje dagen.. men eftersom det har vart sjukt kul så var det lätt värt att bli lite sjuk :D

Dem här två veckorna har bestått av massa lekar, fjäsk för HI-life och tävlingar mot dem andra klasserna, våran klass vann ju så klart dem flesta :P

Första dagen bestod av upprop, lära-känna-varandra-lekar och välkomsmiddag och sen kåren! Det var riktigt kul och man träffade massa nya människor!

Andra dagen var det overallcermoni på vätterstranden där den vinnande klassen av klädstreck fick sina overaller först, så klart vann maskinarna! 10 killar i vår klass tog av sig alla kläder och lade sig spritt språngande nakna på gräset.. själv tog jag nog bara av mig jackan, tröjan och skorna.. men de räckte för att vi skulle vinna :) Efter vi hade fått på oss våra nya gula overaller så var de dags för andra små tävlingar.. Ena gick ut på att få så många i klassen att hoppa i och bada i vättern, en annan var att fylla en hink med vatten som vi skulle springa och hämta ur vättern med hjälp av sönderspruckna plastglas, och sist så skulle vi bygga upp skolan och campus med sand.. Det var riktigt kul! förutom när 5 av oss skulle delta i att fylla i hinken med vatten och jag var en av dem och skar upp mina fötter på dem vassa stenarna som ligger längst stranden.. det gjorde ont kan jag säga! Efter alla tävlingar på vätterstranden var det dags för Caps! Ett öl- och ciderspel som var riktigt roligt! fast jag var skit dålig! träffa typ inget glas, förutom mitten glaset och fick halsa i mig glaset som var fullt med alla olika öl och cider blandat! inte gott kan jag lova! blää!

Onsdagen var det inga aktiviteter som tur var eftersom jag kände att förkylningen började komma. så då var jag med Jamshid hela dagen, rikgit mysigt hade vi :) förutom att jag snorade som fan!

fjärde dagen hade vi stadsvandring med massa olika små tävlingar inne i stan, det var också riktigt roligt, fast jag kände mig lite sjuk.. Första stoppet fick vi en lista med massa saker vi skulle hämta och vi hade 10 min på oss.. Det var en lång lista och de var allt från att hämta en tant, en hund, 3 toalettpappersrullar, 4 användna snusar, 5 cigarret fimpar, en ekonom, en nerslagen ekonom och massa annat! Jag o Frankie var ju så klart dumma och gick på den största ekonomen vi kunde hitta och försökte dra med honom, vi drog och puttade, men han var verkligen orubbningsbar.. Allt slutade iaf med att vi samlade in allt förutom ett ekblad:) En annan tävling var att simma vid piren, en sträcka som kanske var på 8 meter.. Eftersom jag var lite sjuk ville jag inte bada så jag sket i att ta med mig nå badkläder.. men när alla hade hoppat i utom jag låg vi på delad förstaplats, och de gick jag inte med på så då hoppa jag i med overallen på! och jävlar vad kallt det var!! kommer aldrig göra om de kan jag lova!!

sen på fredagen var vi på nordens största poolparty!! riktigt mäktigt!!! vi var 1500 studenter, proppat i varje bassäng på roselundsbadet (ett stort äventyrsbad här i jönköping)!! riktigt kul var de!

Lördagen var jag hemma och var riktigt sjuk, medan dem andra hade dônkbrännboll! var riktigt tråkigt att jag missade det! men jag skulle aldrig palla att varken dricka eller att spela brännboll!

På måndagen hade vi Nattuppdrag där vi skulle fjäska för två från HI-life och alla klasser hade olika teman, vi hade tema Stek! Det var kul i början men sen blev det kallt och jag blev så irriterad på en av HI-life som bara satt och surade så då gick jag hem!

Sen på onsdagen hade vi badkarsrace! Det var verkligen kul! Jag o Frankie hade hand om designen på vårt badkar så alla samlade in pengar så var vi och shoppade massa roliga saker till badkaret! Eller det blev att vi köpte massa saker som skulle hänga efter badkaret.. hahaha!!

Sen blev det sista insparksdagen på torsdagen! Då hade vi sittning, där dem delade ut bästa nollan och bästa nolleklassen.. riktigt besviken att vi inte blev bästa nolle klassen!! Vi vann ju faktiskt dem flesta tävlingarna!! bara badkarsracet vi inte vann, men vi hade den fränaste badkaret! (eller jag menar fränaste eftersläpet)

Nu blev det mycket text här märkte jag så jag ska avsluta nu med några bilder jag fått tag på från insparken.. kommer fler bilder senare:)


Bilden är från dag två när vi skulle få så många i klassen att bada
(jag står typ i mitten med ett svart linne)


Här skulle vi fylla hinken med vatten! det var drygt, jävligt och svårt!



Här spelar vi Caps, det gäller att träffa allas glas förutom glaset i mitten!



Här gjorde vi maskinare en snygg pyramid :D



Nattuppdraget där vi hade temat: Stek!


Om ni inte vet hur en stekar-tjej ser ut så kolla in mig! är det stek eller är det stek? :D


Vårat fina badkar! Det som är efter badkaret ska likna en ankmamma som sitter i ringen och efter det så är det en massa små badankor och sist en liten krokodil som jagar dem! hahaha.. synd att allt inte kom med på bild!

Fler bilder kommer senare! nu är jag riktigt trött och ska gå och lägga mig! men ni får ha det så bra allihopa!!

bye bye then!


Le och var glada :)

Hej hej!

Nu ligger jag i min säng och försöker somna.. går inte så bra eftersom jag måste gå och snyta mig hela tiden!!! Orkar verkligen inte vara sjuk längre! men det är som mamma säger: Det är självförvållat!

Har man roligt under insparken och vill vara med på precis allt och vill försöka vinna alla tävlingar så måste man bada i Vättern!!! och det var precis de jag har gjort TRE GÅNGER!!  och desutom med kläderna på! så nu ligger jag här under mitt duntäcke, snorar, hostar och tycker synd om mig själv :( men jag ska inte gnälla.. för jag har fått lära mig att för varje minut man gnäller så förlorar man 60 sekunder av glädje! Så jag ska vara glad nu :) hade jag inte hoppat i och simmat med kläderna på i 16 grader "varmt" så hade vi inte vunnit och så hade jag inte vetat hur det skulle vara att simma med kläderna på i så kallt vatten.. men nu vet jag det och jag säger bara att jag aldrig mer ska göra om det! Jag trodde seriöst att jag skulle dö! hahaha..

Imorgon har vi ett nattuppdrag som går ut på att fjäska för Hi-life! Vårat tema är: Stek! och nu undrar jag hur en stekar tjej ser ut? Killar har ju bakåt-slick och skjorta, men tjejer? Är det högklackat, solglasögon och klänning som gäller då eller är jag helt ute och cyklar? Får nog lov att kolla upp det där imorgon när vi ska planera vad vi ska göra hela klassen.. Hoppas verkligen jag mår bättre imorgon, vill ju inte missa detta!

Var på en föreläsning här om dan där Michael Södermalm snacka om att ha rätt mantal inställning och jag måste bara säga att han var såå grym!!!  Snacka om att jag vänder allt negativt till något positivit nu iställe :) glömmer jag plånboken när jag har gått halvvägs till affären blir jag inte sur utan glad för att jag får gå lite extra (dåligt exempel).. Men det är verkligen som han säger: Varje minut vi gnäller så förlorar vi 60 sekunder av glädje! Om alla skulle tänka som han gör så skulle världen vara så mycket roligare! Man mår ju så mycket bättre av att vara glad! eller hur? :D 
och det finns tre enkla steg för att göra sig själv och andra glada genom att: SE, GE och LE! 

Idag till exempel hjälpte jag en gammal gubbe att hålla upp hans dörr när han skulle gå in med sin rollator, och jag kan inte beskriva hur tacksam han blev! Det räcker alltså med att göra nått sånt litet, som att hålla upp en dörr, för att glädja någon annan! Lika som när en kille kom fram till mig på tågstationen och frågade om han skulle hjälpa mig att bära mina väskor.. Då blev jag glad, inte för själva hjälpen utan för att han såg mig och ville hjälpa mig med mina 35kg tunga resväskor!  Det jag alltså ville komma fram till är att om man ser någon som behöver hjälp, ger man den hjälp och då ler personen tillbaka och världen blir mycket lättare och bättre :D

Var glada och snälla nu allihopa för ni får så mycket för det!
och med det säger jag god natt!!!

bye bye then!

Internetkrångel :(

hej hej!

Mitt internet har börjat krångla så det går typ inte att uppdatera bloggen.. skriver mer och berättar om hela insparken sen iställe.. så bjuder jag på massa bilder!

kan bara berätta att vi har det så sjukt kul! Fast jag har fått världens värsta blodblåsor på fötterna och kan knappt gå.. men kul har vi och det är huvudsaken! Berättar mer i detalj om allt vi gjort under veckan sen..

bye bye then!

Maskin äger! (måndagens inlägg)

Hej hej!!

Har precis kommit hem från världens roligaste kväll!! Gud vad kul klass jag har hamnat i alltså!!  MASKIN TEKNIK ÄGER!

Imorse hade vi upprop i skolan och gud vad nervös jag var! Var rädd för att jag skulle vara den ända tjejen i klassen, att jag inte skulle få några kompisar och att jag skulle hamna i världens tråkigaste klass.. men där hade jag helt fel! De går ca 10 tjejr i klassen :) Efter uppropet hade vi typ 2 timmar rast och då börja jag snacka med några av tjejerna och vi hängde med varandra hela rasten.. Sen när det blev dags för välkomsmiddag och då var regelerna så att den klass som ägde sina klassånger mest och sjöng högst skulle få gå in först.. Eftersom vi bara var 40 pers i vår klass och dem andra var mycket fler, BB var över 100 pers.. Så visste vi att vi skulle komma sist.. Men efter ett tag närvi alla hade sjungit och skrikit så berätta "Juryn" placeringen.. BB kom först och vi låg sist.. men de sa att vi hade en chans till att försöka komma upp i placeringen och jäklar vad vi tog i! Min hals brände som satan efteråt ska ni veta! men det var de värt för vi hoppade över 4 klasser och sluta med att vi fick komma in som tredje klass:)

Efter välkommiddagen så drog vi till kåren! och därägde vi dansgolvet kan jag lova! 40 pers som står och hoppar och skriker: Maskin, maskin, maskin, maskin, maskin, vi älskar vårt maskin! Jäklar vad roligt vi hade! Jag har verkigen ont i fötterna ska ni veta! Bättre och roligare klass får man leta efter!

Nu ska jag lägga mig o sova, för imorgon ska jag upp tidigt och leka p vätterstranden där vi även kommer få våra snygga, gula overaller :) och efter vi vart på vätterstranden ska vi tjejer i klassen hem till mig och pimpa våra overaller med våra namn och så :) Vi ska köpa lite tyg i snygga färger och lite paljetter, kommer bli såå snyggt! Sen ska vi maskintekniker gå och äga på kåren och capsingen :)

Jag älskar insparken, jag älskar klassen, men inte lika mycket som jag älskar Jamshid! Han var helt underbar idag!


(måndagens inlägg) blev nå fel när jag skulle publicera..

På tåget ner till Jönköping!

Hej hej!

Sitter just nu på tåget påväg ner till  Jönköping :)
Känns riktigt kul nu och få åka ner och att få börja på den nya utbildningen! Är lite nervös måste jag erkänna men det kommer nog bli riktigt kul!! Insparken börjar på måndag redan kl 08:15.. kommer nog vara skit trött då eftersom jag råkat vända på dygnet helt!! men det går nog bra :) Om 6 timmar är jag framme och då får jag äntligen träffa Jamshid igen!! Längtar så jag håller på att dö!!!! Var tre veckor sen vi såg sist så i kväll kommer vi bara o ligga o mysa:) Beställa hem nå god mat och dricka lite vin och bara hadet mysigt! me like :D 

Åter till packningen så kommer nog tågresan ner gå bra tror jag.. Packningen väger bara 35 kg allt som allt.. hahaha.. men det går bra att gå med de.. Jag är en stark kvinna förstår ni :P hahaha..

När jag och mamma stod på tågstationen och vänta på tåget kom även Erica och Marcus dit och ville vinka av mig :) Det var trevligt! har inte träffat Marcus innan så det va riktigt kul o få träffa honom.. (Erica du kan vara lugn, han är godkänd;)

Nu ska jag nog försöka sova lite.. Det är inget byte förrän i mjölby och det är om 4 timmar.. nice! har knappt sovit i natt eftersom vi kom hem från diggiloo klockan två inatt ungefär sen gick jag upp vid 8 imorse och packa ner det sista och städade undan från mig i gästrummet, sa hej då till Jasse och Agnes.. Man märkte på Jas att han förstod att jag skulle åka iväg för han var på mig hela morgonen och ville mysa med mig hela tiden.. Gud vad jag kommer sakna lilla Jas! kommer förstås sakna alla andra också! Men vi ses snart igen!! Nu ska jag sova.. God natt!

bye bye then!

äntligen packat :)

Hej hej!

Nu har jag äntligen packat klart!!! Så skönt! Eller jaag tror jag har packat klart iaf.. drygt om jag skulle ha missat nått :S
Jag har även vägt alla väskor för att se hur tunga dem egentligen är.. om det är jag som är svag eller inte.. för det är väldigt tungt att hålla upp dem..
Resultatet blev iaf: Båda resväskorna vägde 10 kg var.. alltså 20 kg tillsammans.. Ryggsäcken väger 5kg! men datorväskan har jag inte vägt än eftersom jag inte packat ner datorn.. men de blir nog några kilo det med.. för förutom datorn med tillbehör, har jag även packat ner massa block och papper i den väskan.. voj voj.. kommer vara helt dyngblöt när jag får träffa Jamshid nere vid tågstationen i Jönköping.. haha..

Nu sitter jag o väntar på att vi ska åka iväg till diggiloo! mamma kommer snart hem då ska vi käka och göra ordning oss innan vi sticker.. men jag har sån längtan att få åka iväg o träffa dem andra så jag har redan gjort ordning mig :) eller fixat håret och sminkat mig iaf :)



Nu tror jag mor min kom hem :) Så nu vill jag inte skriva mer.. Måste kolla med henne vad man ska ha för kläder.. drygt när man inte vet hur kallt det kommer bli senare.. men jag tror jag ska ha mitt svarta linne och sen ta med mig min grå, svart randiga kofta.. men är inte helt säker.. nej nu måste jag dra hörrni! Ha det så bra!

bye bye then!

Sista dagen i Falun..

Hej hej!

Idag är det sista dagen jag är i Falun, för i morgon är det dags att åka ner till Jönköping och börja skolan igen:) ska bli såå kul! längtar verkligen! Orkar inte vara ledig längre..

Har hållt på o packat nu i flera dagar.. Är ju så drygt att det är så många tågbyten ner till Jönköping så jag kan inte packa hur mycket som helst.. men jag hoppas jag orkar bära de jag nu har packat ner.. Har fyllt två resväskor, knappt så man kan stänga dem.. sen ska jag ha dataväskan och så en ryggsäck med alla smink och hår grejer.. kommer bli riktigt tungt, så jag hoppas att jag är stark!! sen har jag tusen saker kvar här som jag inte får plats med.. känns väldigt drygt, men vad gör man? får hoppas på att någon här hemmifrån vill komma ner och hälsa på mig snart ;)

Sen i kväll ska alla tjejer i släkten (på mammas sida) gå på diggiloo! det kommer nog bli skoj :) hoppas det inte börjar regnar bara.. Vi var dit förra året också men då var det på en lördag så då hade vi en heldag, då vi åt tillsammans allihopa och lekte lekar och grejer.. men i år är det ju många som jobbar så vi hinner inte med något sånt i år.. Väldigt tråkigt, men det blir ju kul o vara där och lyssna på dem, Brolle ser jag mest framemot :)

Förra året var Nanne Grönwall den bästa!


men dem andra var rikgt bra dem också!


Nu ska jag gå ut med Jasse hund.. han ligger här bredevid och kollar på mig med sånna där söta ögon som säger "snälla ska vi inte gå ut nu, lill-matte?"
"Jodå det ska vi, ska bara skriva klart det här inlägget, Jasse-pluppis"

Ni får ha det så bra allihopa! nästa gång jag bloggar blir nog i morgon när jag sitter på tåget ner till Jönköping :)

Bye bye then!

...

Hej hej!

Nu har jag precis kommit in efter att ha suttit ute på gruseet och ränsat ogräs i nästan tre timmar.. riktigt drygt, men man måste ju vara lite snäll mot mor o far nu när jag snart ska åka ifrån dem :) Det är ju bara två dar kvar i Falun nu, det ska bli riktigt skönt o få komma ner till Jönköping o få vara med världens underbaraste Jamshid och min nya lägenhet :) men jag kommer sakna alla här i Falun förstås..

När jag var hos Erica i går fick jag lite gamla bilder av henne på oss.. Gud vad små vi såg ut o vara, de är tagna på CCW i Rättvik för 3 år sen :)





Ska dra nu,, ni får ha det så bra!

bye bye then

klippa håret och ååka lastbil :)

Hej hej!

Idag har jag gjort två roliga saker som jag vill berätta för er :)

Först var jag hos Sofia i salongen och skulle fixa mitt hår inför skolstarten:) meningen att bara blondera utväxten och toppa mig.. men som vanligt när jag kommer till 90 grader så ska ju alla frisörer där vara med och bestämma hur jag ska ha det :) och idag blev skulle det inte bara bli tråkig toppning och färga utväxt, utan jag skulle få en rolig effekt på håret också.. Och som ni kanske läst tidigare så gillar ju jag att göra lite förändringar i håret så jag gick gärna med på det :) Så när jag gick därifrån sa hade jag fått ett parti med rosa slingor i håret :) Riktigt fint blev det faktiskt! men mest nöjd blev jag nog med klippningen! Sofia klippte upp lite extra i nacken så det blev så bra så :)

Min nya frilla:) väldigt dålig bild dock!




Efter klippningen så var jag med Erica, fikade en massa så jag har fortfarande ont i magen.. haha.. Sen när hon skulle skjutsa hem mig till kniva, vet ni vad jag fick göra då?? Åka i Ericas lastbil!! Det är inte varje dag man får skjuts ut till kniva med lastbil inte :) Så jäkla kul!! har aldrig åkt i lastbil förut, bara suttit i en, men jäklar vad mäktigt det var!! man satt så långt upp! När vi körde in i Kniva fick vi dock stanna vid vändplanen och koppla bort släpet ifall vi skulle få mötande..

Ericas lastbil! Såå fräään!!



Nu ska jag gå och lägga mig.. men ni får ha det super allihopa!!!!

bye bye then!

albumet fixat :)

Hej hej!

Nu har jag äntligen vart in till stan och framkallat korten från Grekland och satt in dem i vårt fina album som vi köpte där nere :)



Jag framkallade 62 kort för bara 124 kr!!! Sjukt billigt ju! så var det jätte enkelt att gå och beställa dem från automaten med ett usb-minne! Ska nog gå och framkalla lite fler kort ;) det är ju faktiskt roligare att ha kort i album än på datorn, tycker inte ni också det?

kolla vad fin:)


Det var synd att albumet bara hade plats för 40 kort.. fick lite beslutångest när jag märkte att det bara var två "luckor" kvar och jag hade 24 kort.. Aja, man kan ju byta ut lite då och då eller nått.. haha.. fast några av dem ska jag iaf rama in och sätta upp på min tavelhylla som just nu står tom i lägenheten..

När jag var inne i stan så fynda jag lite också inne på Gina tricot! 
Köpte en jätte fin ljusrosa klänning för 49kr!!!! den hade kostat 199 kr innan! Fick ju lov att köpa den då, fast jag egentligen inte har nå pengar.. men 49 kr är som en fis i rymden! iaf när det handlar om en jätte söt rosa klänning!! 

Nej, gott folk! nu måste jag tyvärr fortsätta med min packning.. märkte att det inte kommer funka med allt jag packat ner, så det är bara att börja om från början och tänka lite mer på att jag ska få med mig allt vid alla tågbyten.. Inte alls roligt! ville ju ha med mig allt ner nu på en gång! :( 

men ni får ha det så bra allihopa!

bye bye then!
 

Hjälp mig!

Hej hej!

Nu har jag försökt att fixa till min design på bloggen hur länge som helst utan att riktigt förstå hur man ska göra.. Har verkligen tröttnat på min fula, tråkiga orginal design!! Kan någon hjälpa mig? Skulle vara riktigt snällt!!

Fattar inte hur jag kan tycka det är så svårt, för tre år sen gjorde jag en hel hemsida till mitt UF-företag i skolan och då gick det bra med alla koder och så, men nu har jag verkligen glömt bort hur man gör!

Skulle verkligen vara snällt om någon kunde hjälpa mig :)

bye bye then!

sol, bad och massa packning!

Hej hej!

Igår hade jag och Erica en riktig mysdag, åt pizza och satt bara o snacka om allt och inget.. Fundera först påatt gå ut, men ingen av oss var särskilt sugen på de och eftrersom det var längesen vi rtäffades så var det roligt att bara sitta och umgås :) Ska kanske hem till henne idag med och säga hejdå en sista gång innan hon åker till Västerås och jobbar, sen flyttar ju jag ner till Jönköping så då dröjer det ju innan vi ses igen.. kommer sakna min lilla gogumma <3

Idag har jag, mamma och pappa hängt nere på stranden hela dagen.. Var riktigt skönt, förutom när pappa kittlade mig med blomblad.. riktigt irreterande! men sen gav jag igen och det med de dubbla! haha.. Sen hälsa vi på mormor och Göran, där spela vi skipbo och jag vann ju som vanligt  ;) hihi..

Sen när vi kom hem har jag börjat packa inför flytten ner.. och jag börjar redan bävra mig för tågresan.. Har packat en resväska nu och den väger bly alltså! och då har jag kanske 3/4 kvar att packa.. vet inte hur jag ska lyckas få mig mig allt! voj voj.. Blir väl att prioritera, sen får mamma o pappa komma ner med resten senare nån helg.. men jag ska försöka få med mig så mycket det går.. 

Nu ska jag gå och umgås med far o mor min.. Ni får ha det så bra!!

bye bye then!

Leka med Erica :D

Hej hej

Idag ska jag äntligen få träffa min bästakomips, Erica!! Har knappt träffat henne på hela sommaren, men idag ska vi leka :D Ska verkligen bli skoj! Älskar verkligen den här tjejen, hon är bäst!


Jag och Erica i Strömstad förra året :)

Nu hinner jag inte skriva nå mer tror jag för hon ringer nog närsomhelst.. men innan tänkte jag lägga upp en bild hur jag ser ut idag :) och som vanligt är jag osminkad.. har typ sminkat mig kanske tre gånger under hela sommaren! så drygt o ha smink på sig när det är varmt ute..



..och med det säger jag hejdå, ha det så bra:)

bye bye then!


En vecka kvar!

Hej hej!

Nu har jag bara en vecka kvar i Falun, sen flyttar jag ner till min älskade lägenhet i Jönköping på lördan :) Längtar verkligen ner dit nu!  Saknar verkligen Jamshid nu! har inte fått träffat honoom på två veckor nu, ovh jag kommer inte få göra det förrän jag kommer ner till Jönköping! Sen kommer det bli så kul o träffa Mario och Astro igen också :) Saknar dem enormt mycket!

Men innan de är dags att åka ner så ska jag vara med världens bästa Erica imorgon :D Gud vad kul det kommer bli! inte sett henne på evigeheter!  Sen ska jag storpacka inför flytten och träffa lite kompisar, sen så ska vi tjejer i släkten gå på diggiloo nästa fredag:) så det är mycket nu! Roligt :)

Tog några bilder på lägenheten när jag var där och fixa ordning, trodde jag typ var klar med den, men nu när jag såg bilderna så ser jag ju att det är långt ifrån klart! dryyygt! typ bara badrummet som är klart.. Men jag och jamshid ska åka på söndagen och köpa det sista som behövs till lägenheten så jag hoppas allt blir klart innan skolan börjar på måndan! Ärväldigt nervös ska ni veta :S Undra vad jag får för klasskamrater, tänk om jag är ända tjejen? Hoppas det blir en rolig klass iaf och att jag får bra lärare!

Tänkte lägga upp några bilder på lägenheten :) Ursäkta om det inte är riktigt städat.. den är somsagt inte riktigt färdig än..


Mitt lilla kök i min 27kvm lägenhet :)


Min toalett


vardagrummet/sovrummet :)

Nu loggade Jamshid in på msn.. så nu har jag inte tid och skriva mer.. Ni får ha det så bra!!!

bye bye then!

Jag blir så förbannad!!

Hej hej!

Ursäkta, men nu efter att jag har kollat runt lite på olika bloggar den här kvällen så har jag blivit så förbannad!!!!  Varför sitter man och kommenterar massa taskiga saker till folk? Jag fattar inte grejen!? Sånna saker kan man hålla för sig själv, man behöver inte lägga ner tid att kommentera det..

"Fan vilken dålig blogg du har, lägg ner den för fan!"

"Du är ju helt störd i huvudet!"


Jag kom in på en blogg ikväll där en tjej skriver om sin kamp, att bli fri från mobbningen genom att svälta bort sina kilon, då hon vägde 115 kg. Och vad får jag läsa för kommentarer där? Bara massa taskiga nertryckande ord! Hur tänker folk? Hon skaffa säkert bloggen för att få stöd, trodde att folk skulle skriva snälla saker och ge henne bättre självförtroende.. men inte!

De flesta som bloggar, skriver egentligen bara "meningslösa" inlägg vad dem har gjort under dagen, men bara för att du/ni tycker att de är meningslösa inlägg så behöver inte det betyda att andra eller den som skriver inlägget tycker det.. För alla skriver bloggar av olika skäl..

Vissa har bloggar för att tjäna pengar, vissa har den bara för att det är kul att skriva av sig och dela med sig, vissa har den för att  få lite uppmärksamhet, vissa har den för att kunna lätta på hjärtat och hoppas på att få stöd från läsarna, vissa har den för nått helt annat.. Oavsett vad det är, så ska man ha rätt att få blogga om vad man vill utan att folk ska börja skriva och klanka ner på en.. Gillar man inte bloggen, så gå ut därifrån! Ingen mår bättre av  ni skriver sånna kommentarer!

Alla tjänar på att vara snälla! Så är det bara!




Nu ska jag lägga mig och sova.. God natt allihopa!

bye bye then!

RSS 2.0